上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.9k

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 17:01 發表 查看引用來源

都唔係嘅
咁你點搵到呢個人妻?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-17 16:11 發表 查看引用來源
今時今日嘅女人仲會有嫁雞隨雞呢個諗法?不過咁,一句講哂鍾意個男人冇辦法,一家唔知一家事,可能佢條野識轉彎呢😅😅😅
原來女人喜歡男人條野識轉彎架咩❓❓❓❓😂😂

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 16:26 發表 查看引用來源

我都明嘅,但就算宜家小朋友大咗,佢啲興趣都唔會太大
唔系喎~我老婆都生兩件,仍然都中意俾我屌,一星期最小屌兩次😜😜我猜每個人都有唔同既🤔🤔

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-17 16:29 發表 查看引用來源
所以咁多要開刀生
我諗用閪生小朋友會聰明啲🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-17 17:10 發表 查看引用來源
唔系喎~我老婆都生兩件,仍然都中意俾我屌,一星期最小屌兩次😜😜我猜每個人都有唔同既🤔🤔
但我認識嘅人當中,99%生完之後,唔理過咗幾耐,兩公婆嘅性生活都係搞唔掂

所以你很幸運

呢樣真,而家係做鴨俾客玩,想點屌係客話事,想用狗仔睇唔到佢入閘未必行得通。分分鐘仲要你望實佢同佢打住車輪黎插。
引用:
原帖由 fafawong011 於 2021-12-17 17:01 發表 查看引用來源

俾錢果個話事,隻鴨話想狗仔式就狗仔式合埋眼唔睇唔奶,轉頭去中介投訴佢!

先俾二十萬公司?咁似啲騙案!
引用:
原帖由 西門吹簫 於 2021-12-17 16:51 發表 查看引用來源
以下這件事都成20年前, 當時大約係9X年尾至2000年

我以前有個男fd, 有一次係尖東撞到佢, 著到成身發姣色西裝, 我走去同佢打招呼, 之後佢同我講原來佢現在做鴨, 話好好搵, 一個月閒閒地十萬無問題, 如果[乙水]得掂D ...

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-17 17:07 發表 查看引用來源

我一個月平均20至25次啦
咁…你威過我好多🤣🤣👍👍

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-17 17:15 發表 查看引用來源
咁…你威過我好多🤣🤣👍👍
大家嘅情況唔同,冇話邊個犀利啲

女人梗係鍾意識轉彎賓周,容易觸到佢地G點吖嘛。
引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-17 17:07 發表 查看引用來源
原來女人喜歡男人條野識轉彎架咩❓❓❓❓😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆