上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  96.9k

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

在網上搵女唔經唔覺已有十四年,大約都有識到3、40個,各位睇到呢度,可能大家會話:嘩...搵到咁多女食?大師真係豔福無邊,事實並非如此.......,很多都係呃人唔出嚟,以前曾在討論區都睇過有很多師兄講,有好多女其實都是呃吹水,係唔會出嚟的,佢地只是唔開心想搵個人傾訴開解下或覺得悶覺得無聊時,純綷搵人打發時間。
稍後我會分享有幾個向我傾訴佢嘅故事比大家聽,當中包括有:比賤男迷姦、雞姦、替賤男做借貸擔保人,為賤男自殘、為賤男落仔、自願做雞搵錢比賤男洗....。
唔知點解越係賤越仆街的男人d女人先鍾意,對佢地死心塌地,哭完喊完過後,仍然繼續同佢一齊,繼續比佢地屌。真係好唔撚明d女人乜嘢心態?

我有時同佢地傾到三更半夜,我話都傾咗幾個月,妳亦都知我不是壞人,仲話我好好人,不如出來食飯見下面吖,我話:第一次出嚟,如果妳只想大家見下面和食飯傾下計,了解一下先,下次至去玩都得㗎,但係好多都係唔出!最長嗰個識咗有7,8年都從沒有出來見過一面。

我不是要公審佢地,只是想舒解一下十四年的內心鬱結。

暫講住咁多先,稍後我會講講十四年內我對佢最好的一個,比賤男落藥迷姦、雞姦。

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-20 22:10 發表 查看引用來源
在網上搵女唔經唔覺已有十四年,大約都有識到3、40個,各位睇到呢度,可能大家會話:嘩...搵到咁多女食?大師真係豔福無邊,事實並非如此.......,很多都係呃人唔出嚟,以前曾在討論區都睇過有很多師兄講,有好多女其實都是呃吹水,係唔 ...
已閱,等大師分享。

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-20 22:10 發表 查看引用來源
在網上搵女唔經唔覺已有十四年,大約都有識到3、40個,各位睇到呢度,可能大家會話:嘩...搵到咁多女食?大師真係豔福無邊,事實並非如此.......,很多都係呃人唔出嚟,以前曾在討論區都睇過有很多師兄講,有好多女其實都是呃吹水,係唔 ...
Ching好多經歷,等你更新!

女人一生緊會遇到幾個仆街

引用:
有一個中女,當年又是好愛玩,係土論區有條仔約見佢,佢又真系出左嚟,頭一次食飯逛旺中條唱賣街(當年仲好熱鬧好多賣唱)
第二次都是食飯,第三次條中女已比左隻鮑魚人地食,我不是當事人,但當事人親述其事,所以有句說法
乜都係可遇不可求,條中女今時今日仲好活躍,話要用行動刺激佢件c6🤭

引用:
在網上搵女以前曾在討論區都睇過有很多師兄講 ... 比賤男落藥迷姦、雞姦
呢啲要驚動警方.

後生嘅我,都遇過幾個仆街,有個成日打我,打到周身瘀哂,係街都兜巴星,打完又會錫番,話我愛先會打你,但唔知點解仲唔走,仲要跟住佢,呢啲係咪叫犯賤

引用:
等你分享

一個願打一個願捱姐 ⋯樓主想速食又吾想比錢又吾想付出時間 ⋯世界上好少有免費午餐喎⋯吹得水姐係有交流啦⋯女仔都有付出嫁⋯點計都女仔啲時間寶貴啲喎~

第二點解啲女仔艮知個男仔吾好都吾離開係因為感情同感覺~你比佢既感覺吾岩講咩都無用⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆