上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.3k

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-9 22:56 發表 查看引用來源

不認同妳所講,出來玩只有三個地方選擇,1. 爆房,2. 我屋企,3. 佢屋企。之前問過佢,來我屋企佢話ok喎。
可能我講得唔清楚,妳有點誤會,d玩具是我自己用的,仲未有買比佢用,我只是為佢準備咗相片中掉了落垃圾桶內的物品。for女性 ...
都買咗好多野喎,丟咗好哂,可以留俾下個主人,之後真係冇add 番你?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-9 22:56 發表 查看引用來源

不認同妳所講,出來玩只有三個地方選擇,1. 爆房,2. 我屋企,3. 佢屋企。之前問過佢,來我屋企佢話ok喎。
可能我講得唔清楚,妳有點誤會,d玩具是我自己用的,仲未有買比佢用,我只是為佢準備咗相片中掉了落垃圾桶內的物品。for女性 ...
Ching d 玩具係自用?
Ching 喜歡自插?
Ching 講個d 好似全部是後門專用

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-9 23:14 發表 查看引用來源
都買咗好多野喎,丟咗好哂,可以留俾下個主人,之後真係冇add 番你?
唔再搵人玩了,下一個唔知會唔會又比人當社工,嘥時間,夜晚睇下電視或早d瞓好過。
嗰d嘢有期限,擺到過期咪又係要掉。
我等咗佢一個星期都沒有add番我,又沒有pm我,我而家連wechat個apps都剷咗沒安裝。
引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-10 01:07 發表 查看引用來源
Ching d 玩具係自用?
Ching 喜歡自插?
Ching 講個d 好似全部是後門專用

引用:
原帖由 cth1978 於 2021-12-8 16:50 發表 查看引用來源

有啲男人就係咁仆街 ........

Ching , 你一定係個暖男!!
好多女都話我好人...係暖男,好人和暖男係唔會有閪用㗎!我又講講另一單我嘅經歷比大家知。
大約6年前在網上認識到條女,是我開post佢pm我識的,我地在wechat都傾咗有成個月(係日日都傾),有日佢話明天10:00要往中港碼頭搭船返大陸睇辦,咁啱當時我是在中港碼頭樓上返工,我話不如大家見見面say個hi,佢話好,第二朝佢在中港嗰間麥記食早餐,當日香港得14度都幾凍,當我見到佢,第一個感覺ok唔差喎,say咗個hi後,見佢件羽絨好單薄,我好自然隨便講咗一句:妳夠唔夠衫㗎?大陸上面會比香港再凍d喎。跟住我地傾咗幾句,我因夠鐘返工要走了。到了下午lunch time,我收到佢訊息,佢話我都唔錯,但唔會出嚟同我玩,亦唔會再出來見,只可以在wechat度傾計,我問佢點解?佢話是因為今朝我問佢夠唔夠衫嗰句說話,佢感到好窩心。
吓.....咁都是死亡原因?我天真到仲keep住同佢在wechat傾咗幾個星期,希望佢會改變主意,再約過佢幾次都係話唔出,咁算喇!嘥時間。
其實佢都好,講咗個原因我知,話咗唔會出來再見,唔似有d女成日比假希望人,話大家傾熟d先出嚟,其實是呃人解悶或傾訴唔開心的事。

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-10 13:48 發表 查看引用來源

好多女都話我好人...係暖男,好人和暖男係唔會有閪用㗎!我又講講另一單我嘅經歷比大家知。
大約6年前在網上認識到條女,是我開post佢pm我識的,我地在wechat都傾咗有成個月(係日日都傾),有日佢話明天10:00要往中港碼頭搭船返 ...
Ching咁多不幸經歷,有冇啲開心成功嘅例子?

講真,佢地唔出根本唔關你講乜嘅事,女人要男人,開句聲就成條村男人排隊等佢揀,女人要男人從來不缺,所以佢地齋吹就得,想扑佢,難啦!

咁講真,好想知真實情況,咁耐有無過成功例子?
引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-10 13:48 發表 查看引用來源

大約6年前在網上認識到條女,是我開post佢pm我識的,我地在wechat都傾咗有成個月(係日日都傾),有日佢話明天10:00要往中港碼頭搭船返 ...

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-8 15:49 發表 查看引用來源

有依個諗法啫,最終冇做到
點解會有咁諗法?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-10 13:52 發表 查看引用來源
Ching咁多不幸經歷,有冇啲開心成功嘅例子?
引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-10 13:55 發表 查看引用來源
講真,佢地唔出根本唔關你講乜嘅事,女人要男人,開句聲就成條村男人排隊等佢揀,女人要男人從來不缺,所以佢地齋吹就得,想扑佢,難啦!
咁講真,好想知真實情況,咁耐有無過成功例子?...
都有嘅,

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-10 13:55 發表 查看引用來源

咁講真,好想知真實情況,咁耐有無過成功例子?

...
係啊,我覺得要timing
同埋真係要有耐性
無心機傾或者一心打算搵食好難成事

平常心可能有結果

女人好講感覺,撩到佢有feel就有啲可能。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-10 23:52 發表 查看引用來源

係啊,我覺得要timing
同埋真係要有耐性
無心機傾或者一心打算搵食好難成事

平常心可能有結果

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆