上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.3k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-11 00:52 發表 查看引用來源
女人好講感覺,撩到佢有feel就有啲可能。

係啊
感覺好緊要
唔可以好似男人咁求其快食

好多人話羨慕我主人
其實初初個時他好有心機陪我傾
傾左大半年先見
見左好耐好多次先真係上床

呢方面主動權永遠係女人手上,傾得好好,有心機傾,傾咗好多年,都唔代表有機會。反而,有時講一句嘢,個女仔唔鍾意聽,就block埋你,都唔知發生乜事。
有時都唔係話即見即上床,叫佢俾把聲聽下或者出黎請佢食過lunch都唔肯,都唔知點解,我有時懷疑對方會唔會其實係男人。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-11 01:19 發表 查看引用來源
係啊
感覺好緊要
唔可以好似男人咁求其快食

好多人話羨慕我主人
其實初初個時他好有心機陪我傾
傾左大半年先見
見左好耐好多次先真係上床

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-12 10:34 發表 查看引用來源
傾得好好,有心機傾,傾咗好多年,都唔代表有機會。反而,有時講一句嘢,個女仔唔鍾意聽,就block埋你,都唔知發生乜事。
好認同你所講,我都試過好多次傾傾下唔知乜事比對方Block咗?
回憶返過去14年, 成功約過出嚟玩嗰啲, 在wechat同佢哋傾咗唔係好耐就出嚟玩, 最快嗰個幾日,最耐嗰個都係一個月左右, 反而越傾得耐嗰啲先唔會出( 傾咗幾個月,最長嗰個大約八年), 大家唔好誤會以為我喜歡速食, 我對陌生人比較慢熱, 我想出嚟食下飯見下面先, 如果佢覺得我ok又有Feel嘅先去玩囉, 如果唔啱嘅咪當陪我食餐飯, 食完講聲拜拜就各自回家, 我又不會為難佢的。 反而有啲約過出嚟玩的女好心急, 連飯都話唔使食, 一見面即刻去玩, 我對嗰啲女冇Feel同佢做,都唔好玩,玩過一次就唔會再同佢聯絡。 我是想要FWB或情侶嗰種Feel,同埋我比較專一,我搵到一個就唔會再搵第二個,除非同佢冇咗先會再搵過另一個。

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-12 18:59 發表 查看引用來源

好認同你所講,我都試過好多次傾傾下唔知乜事比對方Block咗?
回憶返過去14年, 成功約過出嚟玩嗰啲, 在wechat同佢哋傾咗唔係好耐就出嚟玩, 最快嗰個幾日,最耐嗰個都係一個月左右, 反而越傾得耐嗰啲先唔會出( 傾咗幾個月,最長 ...
真係架,我都試過識個網友識咗7、8年都係齋傾,冇玩過

好想知妳點解唔出,但又同佢keep住傾咁耐?
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-13 00:19 發表 查看引用來源
真係架,我都試過識個網友識咗7、8年都係齋傾,冇玩過

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-13 00:36 發表 查看引用來源
好想知妳點解唔出,但又同佢keep住傾咁耐?

果時香討時代,有出黎食過飯,係冇攪到啫,中間佢有拍拖,有見過佢女朋友,又轉畫,又拍拖到結埋婚生埋個女 ,中間失蹤過一排,都係當咗朋友咁,之後有時都斷斷續續咁吹水

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-13 10:05 發表 查看引用來源
果時香討時代,有出黎食過飯,係冇攪到啫,中間佢有拍拖,有見過佢女朋友,又轉畫,又拍拖到結埋婚生埋個女 ,中間失蹤過一排,都係當咗朋友咁,之後有時都斷斷續續咁吹水 ...
最快果個識左幾耐就比人食左?

佢無提出捉妳上房?
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-13 10:05 發表 查看引用來源
果時香討時代,有出黎食過飯,係冇攪到啫,中間佢有拍拖,有見過佢女朋友,又轉畫,又拍拖到結埋婚生埋個女 ,中間失蹤過一排,都係當咗朋友咁,之後有時都斷斷續續咁吹水 ...

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-10 13:48 發表 查看引用來源

好多女都話我好人...係暖男,好人和暖男係唔會有閪用㗎!我又講講另一單我嘅經歷比大家知。
大約6年前在網上認識到條女,是我開post佢pm我識的,我地在wechat都傾咗有成個月(係日日都傾),有日佢話明天10:00要往中港碼頭搭船返 ...
完全明白你講啲咩,中學年代同埋啱啱出嚟做嘢嘅時候,成日俾人派好人卡

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-10 13:48 發表 查看引用來源

好多女都話我好人...係暖男,好人和暖男係唔會有閪用㗎!我又講講另一單我嘅經歷比大家知。
大約6年前在網上認識到條女,是我開post佢pm我識的,我地在wechat都傾咗有成個月(係日日都傾),有日佢話明天10:00要往中港碼頭搭船返 ...
可能師兄外表唔係條女杯茶,佢求其up個籍口推左你啫,千祈唔好覺得做暖男係死罪黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆