上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.3k

引用:
原帖由 ping456 於 2021-12-13 21:14 發表 查看引用來源

可能師兄外表唔係條女杯茶,佢求其up個籍口推左你啫,千祈唔好覺得做暖男係死罪黎
可能是你所講的原因。
但佢有話從來沒有人對佢講過咁窩心的說話,只有佢同人講, 佢話驚沉船,所以話唔再出嚟見我

今次講講去咗做雞嗰個人妻
# 落仔 #
上年在網上識咗個人妻,網上傾咗3,4個月完結,約過幾次出嚟,話淨係食飯見下面先都唔出,簡單講講佢的資料,佢自己一個開咗間舖頭賣女性用品,有個幾歲大的女,跟前夫。
人妻話現任老公因疫情失業一段時間,日日坐喺屋企又唔去搵工做,經常同朋友出去飲酒,冇錢就問佢攞,佢冇錢比,老公就對佢發皮氣。
有日佢同我講有咗(係唔係佢老公的我沒有問佢),佢話諗住唔要,問我意見,其實佢自己都已有决定,我問佢:妳老公知唔知妳有咗?佢話唔知,呢個問題同佢傾咗1,2個星期,有日我上午wechat佢,等到黃昏都唔見佢回覆,我已經估到乜事,晚上佢終於覆我話今日去咗落仔,我問佢有沒有講比老公知,佢話永遠都唔會話比佢知。
我同佢如常每日都有傾計,有日佢話舖頭生意唔係咁好,又要交租,又要錢入貨,又要供樓,又要比錢老公,唔係好掂,佢有個做雞的熟客知佢景況,叫佢不如出來做雞,只做part time或替工幫補下,佢話考慮緊。
暫講住咁多先,待續

做雞好搵過做生意
引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-14 00:30 發表 查看引用來源
# 落仔 #
上年在網上識咗個人妻,網上傾咗3,4個月完結,約過幾次出嚟,話淨係食飯見下面先都唔出,簡單講講佢的資料,佢自己一個開咗間舖頭賣女性用品,有個幾歲大的女,跟前夫。
人妻話現任老公因疫情失 ...

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-14 00:30 發表 查看引用來源
# 落仔 #
我叫佢唔好去,我話做咗之後,妳一定返唔到轉頭,遲d妳實會執咗間舖全職做雞,佢誓神劈願話一定唔會,遲啲舖頭生意好返就唔再做。真係天真!試問做緊雞嗰啲,有邊個開頭唔係咁講吖!
大約隔咗2星期,某日中午wechat佢,直到晚上9點佢先回覆我,佢話今日提早收舖去咗做,做咗4個鐘,一共做咗3個客,佢話原來好好搵,首次做有啲尷尬,同第一和第二個客做出哂水和有高潮.......。
收一千蚊一個鐘,環保吹,佢話可以加錢唔戴套做,可以賺多啲,但只可以同熟客咁做。個場是佢做雞嗰個熟客的,所以每個客都會抽返些少佣當交租和物品消耗費用,抽幾多佢沒講我知,個場在尖沙咀,唔做 walk in,全部客都是在網上預約,佢話做過幾個客都是屌後門。
做咗沒幾耐,佢由每日只做3,4個鐘開始間中做足全日,都是在佢姊妹放假的時候,佢話全日一共都有做到6個客,咁好生意,我睇間中一日做7個客都有可能。
暫講住咁多先,待續

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-14 13:19 發表 查看引用來源

我叫佢唔好去,我話做咗之後,妳一定返唔到轉頭,遲d妳實會執咗間舖全職做雞,佢誓神劈願話一定唔會,遲啲舖頭生意好返就唔再做。真係天真!試問做緊雞嗰啲,有邊個開頭唔係咁講吖!
大約隔咗2星期,某日中午wechat佢,直到晚上9點佢先 ...
咁佢有冇叫你幫襯?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-14 01:19 PM 發表 查看引用來源

大約隔咗2星期,某日中午wechat佢,直到晚上9點佢先 ...
唔用套,真心危險,係搵到錢,但中咗招就一世

如果勤力做,又唔賭錢養小白臉,唔買名牌。除咗姨媽到開唔到工,俾人日屌夜屌,真係樓都可以買幾層。
引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-14 13:19 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-14 13:25 發表 查看引用來源
咁佢有冇叫你幫襯?
沒有呀,我都唔叫雞,成千蚊屌個閪,痴線,我不如攞嗰一千蚊去食幾餐好嘢好過啦。

引用:
# 落仔 #
今時今日仲有女人為咗隻佬跌落床🙄🙄太唔理智啦,一個男人問女人攞錢都好唔要得啦

引用:

為咗一個咁嘅男人唔值得呀,個男人唔會一世,你點面對將來個男人呀。要對自己好啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆