上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.4k

有啲女人迷咗落去,仲邊諗咁多。
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 00:00 發表 查看引用來源
為咗一個咁嘅男人唔值得呀,個男人唔會一世,你點面對將來個男人呀。要對自己好啲

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 00:28 發表 查看引用來源
有啲女人迷咗落去,仲邊諗咁多。

曾幾何時,我有個朋友,當時佢18歲,佢男朋友又吸毒,掙大耳隆錢,佢做pr 幫佢男朋友環錢,出黎飲飲食食都係我朋友俾,之後有咗小朋友,老公去咗坐監,之後繼續做,做埋pr 媽咪,有叫我一齊搵錢,但我冇去,梳遠咗,隔幾年之後再聯絡佢,已經係三個小朋友媽咪,但三個都唔同老豆

所以女人出黎玩可以,但要知道自己嘅rule係乜,搞到好似妳fd咁,為乜?
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 01:16 發表 查看引用來源
曾幾何時,我有個朋友,當時佢18歲,佢男朋友又吸毒,掙大耳隆錢,佢做pr 幫佢男朋友環錢,出黎飲飲食食都係我朋友俾,之後有咗小朋友,老公去咗坐監,之後繼續做,做埋pr 媽咪,有叫我一齊搵錢,但我冇去,梳遠咗,隔幾年之後再聯絡佢,已經係三個 ...

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 01:16 發表 查看引用來源
曾幾何時,我有個朋友,當時佢18歲,佢男朋友又吸毒,掙大耳隆錢,佢做pr 幫佢男朋友環錢,出黎飲飲食食都係我朋友俾,之後有咗小朋友,老公去咗坐監,之後繼續做,做埋pr 媽咪,有叫我一齊搵錢,但我冇去,梳遠咗,隔幾年之後再聯絡佢,已經係三個 ...
玩到咁樣其實即係玩大咗,我老婆以前都出嚟玩,但佢知道自己底線係乜嘢,起碼唔會為咗養仔,而去做雞,就算出賣身體,都只係為咗自己

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 08:26 發表 查看引用來源

玩到咁樣其實即係玩大咗,我老婆以前都出嚟玩,但佢知道自己底線係乜嘢,起碼唔會為咗養仔,而去做雞,就算出賣身體,都只係為咗自己
佢有試過出賣身體?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 08:51 發表 查看引用來源
佢有試過出賣身體?
有,其實依個情況都好普遍啦而家

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 08:55 發表 查看引用來源

有,其實依個情況都好普遍啦而家
你意思係援交?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 08:58 發表 查看引用來源
你意思係援交?
直頭係俾人包養

其實包養我反而覺得似男女朋友關係,因為女仔只服侍一個男人,做援交或妓女就次次唔同男人。
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 08:59 發表 查看引用來源

直頭係俾人包養

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 09:16 發表 查看引用來源
其實包養我反而覺得似男女朋友關係,因為女仔只服侍一個男人,做援交或妓女就次次唔同男人。

都可以咁講,仲要係有返咁上下先至可以俾人包

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆