上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.7k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 10:52 發表 查看引用來源
男人通常會有條刺
如果有條剌,係因為自信不足,我冇咁嘅情況

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 10:53 發表 查看引用來源

咁你好好呀,我聽到嘅都係唔好嘅個案

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 10:53 發表 查看引用來源

證明你好愛佢 包容佢既一切👍🏻

咁又唔係個個男人都咁衰格,只係男又好女又好,玩真嘅就要帶眼識人。
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 10:06 發表 查看引用來源
係,為男人真係唔值,男人鍾意你果陣咪話唔介意囉,到頭來用一d傷害性嘅說話。或者當你係玩具,冇真心

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 10:58 發表 查看引用來源
咁你好好呀,我聽到嘅都係唔好嘅個案
有刺,係因為擔心同妒忌,或者覺得對方遇到自己之前做嘅嘢係唔啱,喺自己未接觸之前嘅嘢要控制根本冇可能,同埋講真果句有陣時嗰個女仔太乖,好多時啲男人結婚之後都會見佢性冷感,咁又何必呢?

就算自己另一半出軌,我覺得係因為當時自己有啲人真係滿足唔到對方,其實依啲嘢都可以修正到,就算依樣嘢持續發生,只要對方係需要自己,當然自己要有一定嘅信心同埋能力(唔一定要好有錢),根本唔需要擔心同妒忌。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 11:11 發表 查看引用來源
咁又唔係個個男人都咁衰格,只係男又好女又好,玩真嘅就要帶眼識人。

講雖然係咁講,但有陣時好難小心,出得嚟玩通常都未必會交心

引用:
原帖由 keiyk2517 於 2021-12-16 11:04 發表 查看引用來源

證明你好愛佢 包容佢既一切👍🏻
愛同包容係一定,但最緊要係有自信,冇自信嘅話,會影響到雙方嘅信任

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 10:06 發表 查看引用來源
係,為男人真係唔值,男人鍾意你果陣咪話唔介意囉,到頭來用一d傷害性嘅說話。或者當你係玩具,冇真心
我覺得傷害性嘅說話除非一啲好M底嘅女人先接受度,我老婆一樣之前出嚟玩嘅時候,佢都知道自己係人哋嘅泄欲工具

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 11:23 發表 查看引用來源

愛同包容係一定,但最緊要係有自信,冇自信嘅話,會影響到雙方嘅信任
師兄,真心讚。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-16 11:32 發表 查看引用來源

師兄,真心讚。
其實呢一個係一個應該嘅諗法,你諗吓你又要人哋乖乖女,但係又要佢對住自己淫娃上身,根本就冇可能

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆