上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.7k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 11:33 發表 查看引用來源

其實呢一個係一個應該嘅諗法,你諗吓你又要人哋乖乖女,但係又要佢對住自己淫娃上身,根本就冇可能
HAHA.......世事都俾你看透。
你道理係啱,但好多男人仲係咁,
男人想做女人第一個,
女人想做男人最後一個,
但其實2樣都唔實際,佢地都忘記做最重要一個先係重點呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-16 11:53 發表 查看引用來源

HAHA.......世事都俾你看透。
你道理係啱,但好多男人仲係咁,
男人想做女人第一個,
女人想做男人最後一個,
但其實2樣都唔實際,佢地都忘記做最重要一個先係重點呢。 ...
否定第二樣嘢呢一點,我都唔知點講好,我老婆成日叫我出去搞第二個,但係我都衝破唔到自己個心理關口😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 11:55 發表 查看引用來源

否定第二樣嘢呢一點,我都唔知點講好,我老婆成日叫我出去搞第二個,但係我都衝破唔到自己個心理關口😂
哦?師兄乖仔一名?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-16 12:17 發表 查看引用來源

哦?師兄乖仔一名?
心裏面當然係有好多邪惡嘅諗法,但嗰啲邪惡嘅諗法通常都係對住老婆😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 11:55 發表 查看引用來源

奉旨偷食,好多人狠都狠唔到

因乜原因佢叫你出去滾?
引用:

引用:

你老婆俾人食得多,現在叫你去食番人.....想打和😅😅😅🤪🤪

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-14 13:48 發表 查看引用來源
如果勤力做,又唔賭錢養小白臉,唔買名牌。除咗姨媽到開唔到工,俾人日屌夜屌,真係樓都可以買幾層。
我呢個post的反應一直都好似麻麻,唔知大家係唔係無乜興趣?搞到我有啲唔想再講,今日突然間有咁多回應,咁我又有返啲動力繼續講....

補充返一句,佢開始去做雞嗰日,係佢落完仔第3個星期後。佢去做雞係瞞住老公的。

所以我咪同佢講,這是一條不歸路,做咗之後一定返唔到轉頭。有數得計,佢收客一千,我當每個客比返2成佣佢姊妹交租,佢淨袋$800,或者未必每日都有6個客(有時會多過或少過6個,點差應該都唔會少過4個),我攞個平均數當每日做5個客咁計,$800 x 5,每日淨袋$4000,一個月30日,扣除7日m嚟要休息,每月穩定收入最少有9萬2千蚊,一年即係有一百一十萬四千(仲要唔使交稅比港共政府),講真,如果我係女人,我都去做雞。
如果佢唔賭錢,唔吸毒,唔貼佬,沒不良嗜好,真係好快可以供甩而家層樓,分分鐘可以供多一層來收租。
佢間舖一個月肯定冇搵到咁多,又要交租,電費,商業登記費,扣埋入貨成本,7除8扣,每月淨袋都唔知有沒有3萬?
有次佢話今日做咗6個客,夜晚老公同佢做時,問佢點解個閪鬆咗嘅?我問佢點答?佢話沒有答佢😄

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-16 13:46 發表 查看引用來源

我呢個post的反應一直都好似麻麻,唔知大家係唔係無乜興趣?搞到我有啲唔想再講,今日突然間有咁多回應,咁我又有返啲動力繼續講....

補充返一句,佢開始去做雞嗰日,係佢落完仔第3個星期後。佢去做雞係瞞住老公的。

所以 ...
係成個188都靜

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-16 13:55 發表 查看引用來源

係成個188都靜
唔係喎,我見有啲post都好活躍,好多人回覆和交流

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆