上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.7k

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-16 13:46 發表 查看引用來源

我呢個post的反應一直都好似麻麻,唔知大家係唔係無乜興趣?搞到我有啲唔想再講,今日突然間有咁多回應,咁我又有返啲動力繼續講....

補充返一句,佢開始去做雞嗰日,係佢落完仔第3個星期後。佢去做雞係瞞住老公的。

所以 ...
做得一次,就有兩次,之後有好多次,啲錢易咗賺好難抗拒!

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-16 14:00 發表 查看引用來源
唔係喎,我見有啲post都好活躍,好多人回覆和交流
仲有原因...........

因為冇圖
另外因為你係男

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-16 14:07 發表 查看引用來源

仲有原因...........

因為冇圖
另外因為你係男
同埋都可以講下成功例子!😬

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 13:32 發表 查看引用來源
因乜原因佢叫你出去滾?

我成日叫佢出去試吓再比其他人屌,佢唔應承,之後佢返建議我咁做

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 14:31 發表 查看引用來源

我成日叫佢出去試吓再比其他人屌,佢唔應承,之後佢返建議我咁做
可能以為你試佢!😂

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-16 13:46 發表 查看引用來源

我呢個post的反應一直都好似麻麻,唔知大家係唔係無乜興趣?搞到我有啲唔想再講,今日突然間有咁多回應,咁我又有返啲動力繼續講....

補充返一句,佢開始去做雞嗰日,係佢落完仔第3個星期後。佢去做雞係瞞住老公的。

所以 ...
你講起最後嗰句,點解個閪會鬆左

我都有提過我同老婆初初拍拖嘅時候,佢依然係俾人包,但係個情況係調返轉,其實唔知係屌佢嘅人下面細,定係點樣,因為我記得嗰陣時屌佢覺得好窄。反而係包佢果個人覺得佢鬆左😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 14:43 發表 查看引用來源
可能以為你試佢!😂
其實我都覺得緊佢試我😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 14:46 發表 查看引用來源

其實我都覺得緊佢試我😂
所以你咁答佢!😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 14:45 發表 查看引用來源

你講起最後嗰句,點解個閪會鬆左

我都有提過我同老婆初初拍拖嘅時候,佢依然係俾人包,但係個情況係調返轉,其實唔知係屌佢嘅人下面細,定係點樣,因為我記得嗰陣時屌佢覺得好窄。反而係包佢果個人覺得佢鬆左😂 ...
Ching似曬命喎,即係你大碌過果個人!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 14:01 發表 查看引用來源
做得一次,就有兩次,之後有好多次,啲錢易咗賺好難抗拒!
都未必㗎,女人決定咗要從良,有陣時始終未必可以打動到佢哋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆