上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.2k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-21 10:01 發表 查看引用來源
後生嘅我,都遇過幾個仆街,有個成日打我,打到周身瘀哂,係街都兜巴星,打完又會錫番,話我愛先會打你,但唔知點解仲唔走,仲要跟住佢,呢啲係咪叫犯賤 ...
咁真係當局者迷。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 21/11/2021 10:01 發表 查看引用來源
後生嘅我,都遇過幾個仆街,有個成日打我,打到周身瘀哂,係街都兜巴星,打完又會錫番,話我愛先會打你,但唔知點解仲唔走,仲要跟住佢,呢啲係咪叫犯賤 ...
阿大係咪有試過俾人話你有斯德哥爾摩症候群?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-21 11:45 發表 查看引用來源

阿大係咪有試過俾人話你有斯德哥爾摩症候群?
咁又冇喎,有關咩

引用:
原帖由 大食之熟女 於 21/11/2021 12:38 發表 查看引用來源
咁又冇喎,有關咩
斯德哥爾摩症候群一般係指受到傷害嘅一方會被施虐嘅一方嘅反差行為,即係打完之後又錫又氹又喊又跪而搞到心軟,次次如是。受虐者唔知點解又會留低,仲會為施虐者講好說話添。阿大你當時嘅經歷係咪咁?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-21 12:49 發表 查看引用來源

斯德哥爾摩症候群一般係指受到傷害嘅一方會被施虐嘅一方嘅反差行為,即係打完之後又錫又氹又喊又跪而搞到心軟,次次如是。受虐者唔知點解又會留低,仲會為施虐者講好說話添。阿大你當時嘅經歷係咪咁? ...
都可能係,試過好多次話分手,最後都氹番,有時癲到我話分手,佢威脅我會對我屋企人不利,之後又會一齊番

引用:
原帖由 大食之熟女 於 21/11/2021 13:05 發表 查看引用來源
都可能係,試過好多次話分手,最後都氹番,有時癲到我話分手,佢威脅我會對我屋企人不利,之後又會一齊番
唔揀要,只要依家某樹就巧😬

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-21 07:49 發表
有一個中女,當年又是好愛玩,係土論區有條仔約見佢,佢又真系出左嚟,頭一次食飯逛旺中條唱賣街(當年仲好熱鬧好多賣唱)
第二次都是食飯,第三次條中女已比左隻鮑魚人地食,我不是當事人,但當事人親述其事,所以有句說法
乜都係可遇 ...
對方起碼都有出來見過面食過飯吖, 如果對方不是存心呃飲呃食嗰啲,我相信對方遲早會比鮑魚你食。請教什麼是C6?
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-21 10:01 發表
師姐最後點會終於醒覺決定離開?

引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-11-21 10:34 發表 查看引用來源
一個願打一個願捱姐 ⋯樓主想速食又吾想比錢又吾想付出時間 ⋯世界上好少有免費午餐喎⋯吹得水姐係有交流啦⋯女仔都有付出嫁⋯點計都女仔啲時間寶貴啲喎~ ...
我個人比較慢熱, 我都想傾下計先,大家熟咗先出嚟, 有d同佢地傾咗幾個月, 一年,最長嗰個識咗七、八年夠耐未?女人的時間寶貴d,咁我的時間就唔寶貴?你知唔知,有好多女的手機係add咗好多人的,重點係佢有沒有誠意會出嚟?
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-11-21 10:38 發表 查看引用來源
第二點解啲女仔艮知個男仔吾好都吾離開係因為感情同感覺~你比佢既感覺吾岩講咩都無用⋯
原來是咁原因

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 15:45 發表 查看引用來源

對方起碼都有出來見過面食過飯吖, 如果對方不是存心呃飲呃食嗰啲,我相信對方遲早會比鮑魚你食。請教什麼是C6?

師姐最後點會終於醒覺決定離開? ...
c6即是衰佬🤭

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 15:45 發表 查看引用來源

師姐最後點會終於醒覺決定離開? ...
最後一次講分手,做咗件好蠢嘅事。可能加上酒精影響,一個玻璃鏗爆咗,一野界落隻手度,係咪要我死係面前先放過我,諗番起都幾on9 下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆