上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.2k

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 15:45 發表 查看引用來源

對方起碼都有出來見過面食過飯吖, 如果對方不是存心呃飲呃食嗰啲,我相信對方遲早會比鮑魚你食。請教什麼是C6?

師姐最後點會終於醒覺決定離開? ...
唔好講我啦,已過去,講番你故事先,我最鍾意聽故仔

#被迷姦,仲影咗相#

三月我在成徵版開咗個post, 徵女玩角色互換,幾日後收到一個pm, 保障當時人不公開她的id名,就叫她c小姐吧。 在wechat大家互相介紹過之後,佢話以前有玩過角色互換,用假鳩插對方插到自然射,咦…有經驗喎,正。

大家傾咗幾日,都是講一d性嘅嘢, 在性方面,原來大家都有很多共同性趣和喜歡嘅嘢,就連喜歡睇AV的題材大家都一樣,佢話想開發後門,但唔識,我後門自己一早已經開發咗,所以有這方面經驗,我話可以幫佢,佢話好,但佢話一定要比靚 j 入,咁我比咗我張 j j 相佢睇,佢好滿意話好靚,問係唔係我的?我話係, 不過我覺得佢有d懷疑張相不是我本人。

有日佢同我講,佢鍾意咗佢老細(我就稱呼佢老細叫B生吧),我好肯定B生是一名player老手,好懂得女性心理,一早已睇穿c小姐對佢有意,c小姐話有日比B生灌醉咗,佢話平時都飲得,唔知點解嗰日飲咗好少就醉咗,仲比B生拍咗裸照,我問c小姐有沒有拍到樣?c小姐話有,O.....仆街了,我話第日如果佢用那些相要脅妳,妳會好麻煩!(其實c小姐是比b生落咗藥,點解咁肯定?稍後我講c小姐被雞姦時再講)。

幾日後,c小姐同我講,後門的第一次今日比咗B生 ( 是c小姐自願的,比B生雞姦是下次 ,稍後再講),c小姐仲同我講sorry,佢話第一次是想比我的,但而家比咗B生。
但因佢太痛唔成功,只入咗小小,而家仲覺得痛,我問佢B生有沒有落潤滑劑?c小姐話佢只是用口水,我話口水邊得㗎,而且妳是第一次都未開發,咁快就比 j 入又沒有落潤滑劑,實痛死妳啦,流血tim呀! B生只求滿足自己,完全唔理妳感受, 正一仆街自私精,我叫c小姐下次用假 j 插返佢屎忽,等佢感受下有幾痛。

有日c小姐講,B生要求佢當住佢面前疴屎💩比佢睇.....,暫講住咁多,下次再講。

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 19:11 發表 查看引用來源
#被迷姦,仲影咗相#

三月我在成徵版開咗個post, 徵女玩角色互換,幾日後收到一個pm, 保障當時人不公開她的id名,就叫她c小姐吧。 在wechat大家互相介紹過之後,佢話以前有玩過角色互換,用假鳩插對方插到自然射,咦…有經驗喎,正。 ...
Ching寫得好詳細,好想知道之後點!

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 19:11 發表 查看引用來源
#被迷姦,仲影咗相#

三月我在成徵版開咗個post, 徵女玩角色互換,幾日後收到一個pm, 保障當時人不公開她的id名,就叫她c小姐吧。 在wechat大家互相介紹過之後,佢話以前有玩過角色互換,用假鳩插對方插到自然射,咦…有經驗喎,正。 ...
你話迷姦咗c小姐又影埋相,照計唔會再見,但又點解會幾日後自願玩後面,一個迷

其實男人都會遇到渣女 ,
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-21 02:16 發表 查看引用來源
女人一生緊會遇到幾個仆街

真係係好中,感同身受
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-11-21 10:38 發表 查看引用來源
第二點解啲女仔艮知個男仔吾好都吾離開係因為感情同感覺~你比佢既感覺吾岩講咩都無用⋯

咩心態呢, 好幾方面啦
一來係念舊, 同男人相反, 男人總會係貪新鮮, 女人傾向中意保鮮   子華神都有講啦
不過再準確d 形容, 係俾男人昔日o既好感動過, 女性傾向有一種將自己交俾對方o既意識,
俾o左人就收唔番o黎囉, 日後就算男人對自己差, 都總會記住人地往日o既好
另外一點, 可以話係有d 唔服輸o既心態, 因為上述o既原因對果個變得對自己好差o既男人不斷容忍, 逆來順受, 時間愈長, 愈會覺得如果而家放棄有d 唔化算, 一路幻想自己都可以感動番佢, 有朝一日佢會改過, 做番當日果個好男友, 自己會苦盡甘來囉

但係講到底, 其實都係因為"愛"呢一個字, 呢樣o野好難解釋到你聽

下,食屎LA 打女人點都唔岩
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-21 10:01 發表 查看引用來源
後生嘅我,都遇過幾個仆街,有個成日打我,打到周身瘀哂,係街都兜巴星,打完又會錫番,話我愛先會打你,但唔知點解仲唔走,仲要跟住佢,呢啲係咪叫犯賤 ...

引用:
#被迷姦,仲影咗相#

睇落好激

角式扮演我都約過,玩具都買左,但後來對方縮沙

引用:
#被迷姦,仲影咗相#

ching同c小姐都好適玩喎,男人被插到自然射真係好正 b生真係狗,仲要搞自己公司人,真係唔驚比人爆出嚟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆