上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.2k

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 19:11 發表 查看引用來源
#被迷姦,仲影咗相#

三月我在成徵版開咗個post, 徵女玩角色互換,幾日後收到一個pm, 保障當時人不公開她的id名,就叫她c小姐吧。 在wechat大家互相介紹過之後,佢話以前有玩過角色互換,用假鳩插對方插到自然射,咦…有經驗喎,正。 ...
兩句說話 女人喜歡你就乜都可以 唔喜歡你就乜都唔可以

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-22 00:00 發表 查看引用來源
你話迷姦咗c小姐又影埋相,照計唔會再見,但又點解會幾日後自願玩後面,一個迷
B生是c小姐老細, 因c小姐鍾意咗B生, 而c小姐一直都唔知係比B生落藥, 最後是我講佢知佢先至知道.
引用:
原帖由 E-36 於 2021-11-22 00:53 發表 查看引用來源
真係係好中,感同身受  
師兄好似都有D唔愉快的經歷喎, 一齊分享下.
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-22 06:32 發表 查看引用來源
咩心態呢, 好幾方面啦
一來係念舊, 同男人相反, 男人總會係貪新鮮, 女人傾向中意保鮮   子華神都有講啦
不過再準確d 形容, 係俾男人昔日o既好感動過, 女性傾向有一種將自己交俾對方o既意識,
俾o左人就收唔番o黎 ...
我遇過好多呢D女(包括網上和現實生活上識的), 我都唔知點解有好多女在我面前哭? 但就從來沒有一個是為我而哭?
引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-22 08:10 發表 查看引用來源
下,食屎LA 打女人點都唔岩
所以就係唔明D女人, 咁都唔離開佢?
引用:
原帖由 毛明示 於 2021-11-22 12:06 發表 查看引用來源

睇落好激
角式扮演我都約過,玩具都買左,但後來對方縮沙
唔係好多女仔接受到咁玩.
引用:
原帖由 kinkyb 於 2021-11-22 16:34 發表 查看引用來源
ching同c小姐都好適玩喎,男人被插到自然射真係好正 b生真係狗,仲要搞自己公司人,真係唔驚比人爆出嚟
我仲未試過插到自然射最高境界. 拍咗佢裸照, 有痛腳捉住, 怕乜?
引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-11-22 16:58 發表 查看引用來源
兩句說話 女人喜歡你就乜都可以 唔喜歡你就乜都唔可以
認同.

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 19:54 發表 查看引用來源

B生是c小姐老細, 因c小姐鍾意咗B生, 而c小姐一直都唔知係比B生落藥, 最後是我講佢知佢先至知道.

我遇過好多呢D女(包括網上和現實生活上識的), 我都唔知點解有好多女 ...
其實C鐘意佢老細,駛乜落藥?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-22 20:10 發表 查看引用來源
其實C鐘意佢老細,駛乜落藥?
係唔知情況下落藥真係好仆街,但如果雙方同意時間落,我又覺得另一種刺激,有次我自己食春藥,食完生擒佢都得意

#女助手#

接昨日post,B生要求佢當住佢面前疴屎💩比佢睇,c小姐有照做,但佢當時疴唔出,又有次B生睇住佢疴尿,疴完之後,B生即刻奶佢,我話佢玩屎玩尿好撚變態,我話佢而家唔係當妳是女朋友,而係當妳係奴,下次B生如果要妳直接疴尿落佢個口度,妳又會照做?

幾日後,c小姐話今日B生帶咗個女助手來,B生向女助手話c小姐是佢女朋友,c小姐聽到B生咁講好開心,得到B生認同她是佢女朋友身份,之後B生叫c小姐幫佢口交,女助手在旁邊用手機拍片,我問有沒有拍到樣,c 小姐話有!當時我就估到女助手其實是B生個SP,2日後,c小姐話,今日女助手幫B生口交,佢感到好唔開心,我問佢妳同女助手一齊含?佢話只在旁幫佢地拍片。我問佢妳接受到B生咁對妳?如果佢真是當妳係女朋友就唔會做呢d嘢啦!仲要當住妳面前,我話B生遲d一定會要求妳一齊玩3p。
篇幅太長,暫講到呢度,下次將會講c小姐被雞姦一事。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-22 21:35 發表 查看引用來源
係唔知情況下落藥真係好仆街,但如果雙方同意時間落,我又覺得另一種刺激,有次我自己食春藥,食完生擒佢都得意
藥力發作時感覺係點架?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 21:41 發表 查看引用來源
#女助手#

接昨日post,B生要求佢當住佢面前疴屎💩比佢睇,c小姐有照做,但佢當時疴唔出,又有次B生睇住佢疴尿,疴完之後,B生即刻奶佢,我話佢玩屎玩尿好撚變態,我話佢而家唔係當妳是女朋友,而係當妳係奴,下次B生如果要妳直接疴尿落 ...
完全接受唔到呀,玩到屎尿,比m 更m.

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 19:54 發表 查看引用來源

我遇過好多呢D女(包括網上和現實生活上識的), 我都唔知點解有好多女 ...
其實都無咩特別,諗起多年前前度往事啫

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 21:41 發表 查看引用來源
#女助手#

接昨日post,B生要求佢當住佢面前疴屎💩比佢睇,c小姐有照做,但佢當時疴唔出,又有次B生睇住佢疴尿,疴完之後,B生即刻奶佢,我話佢玩屎玩尿好撚變態,我話佢而家唔係當妳是女朋友,而係當妳係奴,下次B生如果要妳直接疴尿落 ...
b生真係睇av片上晒腦,c小姐辭咗職未,如果有對話紀錄c小姐可以舉報佢以威脅手段進行性行為,免得再害人

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 09:41 PM 發表 查看引用來源
#女助手#

系丫,其實系咪D女中意男人甘衰對自己呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆