上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.2k

其實我都鐘意同異性傾計,之前係呢度識左個師姐,間中都會we7搵佢傾下閒計,都無出過黎見,唔知佢仲係唔係度呢

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-20 22:10 發表 查看引用來源
在網上搵女唔經唔覺已有十四年,大約都有識到3、40個,各位睇到呢度,可能大家會話:嘩...搵到咁多女食?大師真係豔福無邊,事實並非如此.......,很多都係呃人唔出嚟,以前曾在討論區都睇過有很多師兄講,有好多女其實都是呃吹水,係唔 ...
期待師兄的故事出爐。🙂

已睇了兩段更新,期待後續。😁

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-21 07:49 發表 查看引用來源
有一個中女,當年又是好愛玩,係土論區有條仔約見佢,佢又真系出左嚟,頭一次食飯逛旺中條唱賣街(當年仲好熱鬧好多賣唱)
第二次都是食飯,第三次條中女已比左隻鮑魚人地食,我不是當事人,但當事人親述其事,所以有句說法
乜都係可遇 ...
女人是會報復式去比男人玩又或者是玩男人

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-24 13:19 發表 查看引用來源
女人是會報復式去比男人玩又或者是玩男人
師妹都有試過這種做法?

#雞姦#
過了幾日c小姐同我講,昨日在公司比B生強姦咗好唔開心,佢話當時佢衝咗入廁所,B生衝埋入去,B生就在廁所沒有用潤滑劑情況下,霸王硬上弓插入c小姐後面....,我當時聽到後好嬲,仆街正人渣,我話B生呢種唔係強姦,而係雞姦呀。
c小姐話當時想反抗,但係全身冇力,但下面隻鮑卻好想比嘢插,c小姐話而家肛門好痛(佢足足痛咗個幾星期),咦…咁似食咗西班牙烏蠅水 (催情藥)的反應嘅,我同c小姐講,但佢唔信,佢話B生插佢後面時感到有feel,我話這是藥物影響,我於是上網找資料比佢睇,問佢當時身體有沒有那些症狀?c小姐想咗一陣話全中,c小姐話當時B生插佢後面時感到有feel,仲以為嗰時是自己對B生動情。
我諗起上次佢比B生灌醉的事,我再找飲咗迷姦水的資料佢睇,佢話當時的症狀又是全中, c小姐終於相信我講。
今日暫講到呢度,未完

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-21 07:49 發表 查看引用來源
有一個中女,當年又是好愛玩,係土論區有條仔約見佢,佢又真系出左嚟,頭一次食飯逛旺中條唱賣街(當年仲好熱鬧好多賣唱)
第二次都是食飯,第三次條中女已比左隻鮑魚人地食,我不是當事人,但當事人親述其事,所以有句說法
乜都係可遇 ...
好多人自稱食中女,其實係被中女食

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-24 22:48 發表 查看引用來源
#雞姦#
過了幾日c小姐同我講,昨日在公司比B生強姦咗好唔開心,佢話當時佢衝咗入廁所,B生衝埋入去,B生就在廁所沒有用潤滑劑情況下,霸王硬上弓插入c小姐後面....,我當時聽到後好嬲,仆街正人渣,我話B生呢種唔係強姦,而係雞姦呀。
...
b生真係亂七咁嚟,咩都做得出。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-21 13:05 發表 查看引用來源
都可能係,試過好多次話分手,最後都氹番,有時癲到我話分手,佢威脅我會對我屋企人不利,之後又會一齊番
咁同呢個拍左幾耐?

話分手分左幾耐先分到?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-20 22:10 發表 查看引用來源
在網上搵女唔經唔覺已有十四年,大約都有識到3、40個,各位睇到呢度,可能大家會話:嘩...搵到咁多女食?大師真係豔福無邊,事實並非如此.......,很多都係呃人唔出嚟,以前曾在討論區都睇過有很多師兄講,有好多女其實都是呃吹水,係唔 ...
唔好話7,8年, 就係14年都唔無出黎都有啦, 隨緣啦施主

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆