上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.6k

無貨
引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-10 14:03 發表 查看引用來源
支njoy wand聽講係好正好容易玩到高潮射,我都有想買支玩,但價錢要千幾蚊好貴😨
你講坐係度的方法應該會易d高潮,你有試過撩到高潮自然射?

引用:
原帖由 88yes 於 2022-1-10 14:07 發表 查看引用來源

無貨
第二間囉, 剛剛上去情趣網見有呀, $1180 好貴

成千蚊真係貴,除非保證用咗有feel,如果唔係好難說服買。
引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-10 19:33 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-10 19:33 發表 查看引用來源
amazon 有,US91 免費送香港

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-10 14:03 發表 查看引用來源
支njoy wand聽講係好正好容易玩到高潮射,我都有想買支玩,但價錢要千幾蚊好貴😨
你講坐係度的方法應該會易d高潮,你有試過撩到高潮自然射?
總算試過 一次咁多 之後對腳攰到一個點

引用:
再唔係淘寶買支幾十蚊翻版試下先,之後先再諗買唔買正版

最怕買咗發覺唔啱玩
引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-1-10 23:56 發表 查看引用來源
成千蚊真係貴,除非保證用咗有feel,如果唔係好難說服買。

有D離咗題, 今日講返標題都唔知D女人乜嘢心態
大約二年前在呢度識咗個, 就叫佢做熟女人妻啦, 傾咗差唔多一年, 約過好多次都唔出, 佢老公返咗工就成日自己一個睇AV, 有次佢同我講睇緊AV, 睇到慶合合, 慾火焚身,    我話不如出嚟等我幫妳救火, 佢情願自己DIY都唔出.

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-13 20:45 發表 查看引用來源
大約二年前在呢度識咗個, 就叫佢做熟女人妻啦, 傾咗差唔多一年, 約過好多次都唔出, 佢老公返咗工就成日自己一個睇AV, 有次佢同我講睇緊AV, 睇到慶合合, 慾火焚身,    我 ...
個個人都心態都唔同 朱咪咪話齋 下下咁隨便 邊有人比面
師兄你既情況我遇過~有啲人純傾計無所不談  出黎見面係唔會 會守條低線 看得好重要 我覺得要尊重對方諗法 合則去 不合則去

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-13 20:45 發表 查看引用來源
大約二年前在呢度識咗個, 就叫佢做熟女人妻啦, 傾咗差唔多一年, 約過好多次都唔出, 佢老公返咗工就成日自己一個睇AV, 有次佢同我講睇緊AV, 睇到慶合合, 慾火焚身,    我 ...
佢係咪從來冇約過人出嚟?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆