上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-17 08:22 發表 查看引用來源
Ching好多呢啲經驗啦!😉
唔多...吃過几個啦

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-17 12:29 發表 查看引用來源
唔多...吃過几個啦
好吖👍😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-17 12:29 發表 查看引用來源
唔多...吃過几個啦
幾個咁多 , 你就好啦, 有邊個令你最難忘? 分享吓吖.
十四年裡, 我只吃過二, 三個人妻, 其中一個2X歲, 同佢玩過幾次, 佢最令我難忘, 事隔多年我仍然想念佢, 佢個樣和笑容及身材, 好似全民造星4的經理人阿Wing.

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-20 20:02 發表 查看引用來源

十四年裡, 我只吃過二, 三個人妻, 其中一個2X歲, 同佢玩過幾次, 佢最令我難忘, 事隔多年我仍然想念佢, 佢個樣和笑容及身材, 好似全民造星4的經理人阿Wing. ...
咁都幾正喎!點解令你咁難忘?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-20 20:02 發表 查看引用來源

十四年裡, 我只吃過二, 三個人妻, 其中一個2X歲, 同佢玩過幾次, 佢最令我難忘, 事隔多年我仍然想念佢, 佢個樣和笑容及身材, 好似全民造星4的經理人阿Wing. ...
我無心肝架....都忘記了🤪🤪

引用:
原帖由 唐僧 於 20/1/2022 20:02 發表 查看引用來源

大師真係識得多女人,人妻有人妻好,若妻有若妻妙,後生女有後生女嬌俏,各有各好,即係好似扭蛋機咁,抽到啲乜,未去到打開個扭蛋都唔知道係佢,你話幾咁令人期待又期待呢?

阿星只能夠講,如果以靚人妻嚟計,阿星相識嘅人妻好多都好唔同,青春活潑嘅有,成熟嫵媚嘅有,大方知性嘅有,每一位都係外文好斯文,裡面極之open嘅美人,大都令人回味,而且係再三回味。

文師兄不留戰俘係一種策略,阿星嘅保持聯繫就變得拖泥帶水,不過對阿星嚟講,一個知心朋友唔單止床上知心嘅😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-21 07:03 發表 查看引用來源

大師真係識得多女人,人妻有人妻好,若妻有若妻妙,後生女有後生女嬌俏,各有各好,即係好似扭蛋機咁,抽到啲乜,未去到打開個扭蛋都唔知道係佢,你話幾咁令人期待又期待呢?

阿星只能夠講,如果以靚人妻嚟計,阿星相識嘅人妻好多都好唔 ...
每個人要求不同品味也不同,不能一概而論😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 21/1/2022 07:26 發表 查看引用來源
每個人要求不同品味也不同,不能一概而論😅😅
咁當然啦,阿星都係吹下啫😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-21 08:13 發表 查看引用來源

咁當然啦,阿星都係吹下啫😬
我就無緣屌到少女....

引用:
原帖由 MAN818 於 21/1/2022 08:16 發表 查看引用來源
我就無緣屌到少女....
咁阿星做咗叔叔之後都某,最後生嘅都係21歲啫😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆