上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.3k

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-2-2 02:22 發表 查看引用來源
我之前話在高登嗰個post有人post咗個 ladyboy 的搵食網址, 通常嗰D人都是用旅遊身份入境, 到期就要離港, 隔一段時間再嚟過搵食, 但那網站不久就比當地政府封咗, 我在裡面睇到有一個令我一見心動的, 就是以下相片 ...
真係幾正,唔講都唔知佢係ladyboy

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-2-2 14:17 發表 查看引用來源

真係幾正,唔講都唔知佢係ladyboy
呢個都係 Ladyboy , 一舉手一頭足完全同一個女性沒分別, 在高登個post有人話幫襯過佢,收$2000. 我在被查封咗嗰個 ladyboy 搵食網睇過佢全相, 真係有 j j 的. 佢好似久不久就嚟香港搵食, 多數在老蘭或灣仔, 大家如果想睇多D佢的性感相, 可以去facebook 度 search 佢 id : Thipnanthima Najan (ไอซ์)

附件

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-2-5 22:02 發表 查看引用來源
呢個都係 Ladyboy , 一舉手一頭足完全同一個女性沒分別, 在高登個post有人話幫襯過佢,收$2000. 我在被查封咗嗰個 ladyboy 搵食網睇過佢全相, 真係有 j j 的. 佢好似久不久就嚟香港搵食, 多數在老蘭或灣仔, 大家如果 ...
有JJ, 夠唔夠硬?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-2-5 22:02 發表 查看引用來源
呢個都係 Ladyboy , 一舉手一頭足完全同一個女性沒分別, 在高登個post有人話幫襯過佢,收$2000. 我在被查封咗嗰個 ladyboy 搵食網睇過佢全相, 真係有 j j 的. 佢好似久不久就嚟香港搵食, 多數在老蘭或灣仔, 大家如果 ...
通常越靚嘅女人越要小心,因為越靚嘅女人唔使post 都都大把人要,是常識吧🤣🤣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-7 23:11 發表 查看引用來源
通常越靚嘅女人越要小心,因為越靚嘅女人唔使post 都都大把人要,是常識吧🤣🤣
👍🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-7 23:11 發表 查看引用來源
女人好識利用美貌

引用:
原帖由 卜P笠 於 2022-4-3 09:55 發表 查看引用來源
女人好識利用美貌
吾係點引你入局呢

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 19:11 發表 查看引用來源
#被迷姦,仲影咗相#

三月我在成徵版開咗個post, 徵女玩角色互換,幾日後收到一個pm, 保障當時人不公開她的id名,就叫她c小姐吧。 在wechat大家互相介紹過之後,佢話以前有玩過角色互換,用假鳩插對方插到自然射,咦…有經驗喎,正。 ...
仍然有些想念C小姐,唔知佢而家點?離開咗B生未?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-20 22:10 發表 查看引用來源
在網上搵女唔經唔覺已有十四年,大約都有識到3、40個,各位睇到呢度,可能大家會話:嘩...搵到咁多女食?大師真係豔福無邊,事實並非如此.......,很多都係呃人唔出嚟,以前曾在討論區都睇過有很多師兄講,有好多女其實都是呃吹水,係唔 ...
唉,d女人犯賤,成日都話男人不壞
女人不愛,衰男人壞男人偏偏先多女😅

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-4-27 07:50 發表 查看引用來源
唉,d女人犯賤,成日都話男人不壞
女人不愛,衰男人壞男人偏偏先多女😅
唔屌得多女...女人點會覺得系衰男人壞男人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆