上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.3k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-27 08:06 發表 查看引用來源
唔屌得多女...女人點會覺得系衰男人壞男人
做衰男人好過好男人🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-4-27 07:50 發表 查看引用來源
唉,d女人犯賤,成日都話男人不壞
女人不愛,衰男人壞男人偏偏先多女😅
唔怪之得我冇女食,皆因我唔夠壞

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-4-27 08:29 發表 查看引用來源
做衰男人好過好男人🤭
女人認為.....能吸引到女人就是衰男人

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-27 11:05 發表 查看引用來源
女人認為.....能吸引到女人就是衰男人
女人一生中緊會遇上幾個衰男人😂😂

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-4-28 00:28 發表 查看引用來源
每個人命運不同,這個難說了😏😏😏

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-4-27 07:42 發表 查看引用來源
仍然有些想念C小姐,唔知佢而家點?離開咗B生未?
早幾日 pm 咗 C 小姐, 問佢離開了 B 生未? 佢話已經離開了, 知道佢最終都有聽我勸告, 真係心感安慰. 希望佢經過教訓, 以後帶眼識人啦.

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-5-10 20:02 發表 查看引用來源

早幾日 pm 咗 C 小姐, 問佢離開了 B 生未? 佢話已經離開了, 知道佢最終都有聽我勸告, 真係心感安慰. 希望佢經過教訓, 以後帶眼識人啦.
咁咪好囉!Ching仲有冇其他case分享?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-4-28 00:28 發表 查看引用來源
我覺得咁樣好正常,我老婆之前都遇到幾個衰男人

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-10 22:29 發表 查看引用來源

我覺得咁樣好正常,我老婆之前都遇到幾個衰男人
有幾衰呀?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-5-10 20:02 發表 查看引用來源

希望C小姐可以回復正常既人生,唔使再比人當奴咁對待

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆