上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.2k

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-11-26 21:58 發表 查看引用來源
咁都好 自由D 人係好矛盾 玩得多又想要平淡
平淡要忍耐

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 22:02 發表 查看引用來源
平淡要忍耐
係 同你幾啱傾 可以加你傾下计?

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 21:54 發表 查看引用來源
已分開左
而家單身?

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 17:23 發表 查看引用來源
好簡單,知道曾經被背叛
然後我會報復式去玩
報復式已變成享受式已返唔到轉頭😏😏😏😏😔

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-26 23:12 發表 查看引用來源
報復式已變成享受式已返唔到轉頭😏😏😏😏😔
師姐都係?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-26 23:18 發表 查看引用來源
師姐都係?
之前係報復心態

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-27 00:17 發表 查看引用來源
之前係報復心態
佢偷食?

B生只係當c小姐是一個聽話的性奴,我唔想c小姐再受傷害,我唔希望c小姐第日會好似我之前識嗰d女咁,搞到泥足深陷返唔到轉頭先來後悔。
我話妳處境好危險,B生對妳落得藥,佢真係乜都會做得出,如果第日佢再對妳落藥,搵埋佢d朋友來開心 share 輪姦妳,咁妳點算?我話:記得現實生活中,以前都有發生過,仲上咗新聞,又如果比B生搞大咗妳個肚,妳點算?始終受傷害嗰個都是妳,我叫c小姐盡快離開佢,c小姐話會,但我相信B生點會咁容易比佢走,另外部份問題在於是c小姐身上,唔捨得B生。
我教c小姐要搵機會偷拍或錄音返B生的黑材料,c小姐問我點解?我話如果日後佢用妳的裸照或性愛影片要脅妳,咁妳都有返d佢的黑材料在手,或者佢唔會亂嚟,必要時最多攬炒,佢有頭有面,到時睇下邊個傷d?但這個訊息c小姐收唔到,因為佢Block咗我拒絕接收訊息!
我想咗一日點解Block咗我?我在呢度pm問佢,是不是因為我太過著緊妳的事?如果是的話,咁我以後都不再講妳和B生的事,我地只講sex嘅嘢。
隔了一星期,零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我.....
暫講到呢度,第日再講

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-28 11:03 發表 查看引用來源
B生只係當c小姐是一個聽話的性奴,我唔想c小姐再受傷害,我唔希望c小姐第日會好似我之前識嗰d女咁,搞到泥足深陷返唔到轉頭先來後悔。
我話妳處境好危險,B生對妳落得藥,佢真係乜都會做得出,如果第日佢再對妳落藥,搵埋佢d朋友來 ...
B小姐真係出事?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-28 11:03 發表 查看引用來源
我話妳處境好危險,B生對妳落得藥,佢真係乜都會做得出,如果第日佢再對妳落藥,搵埋佢d朋友來 ...
當c 小姐當時好迷戀b 先生,局外人講b 先生有幾仆街,通常都聽唔入耳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆