上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.3k

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-28 11:03 發表 查看引用來源
B生只係當c小姐是一個聽話的性奴,我唔想c小姐再受傷害,我唔希望c小姐第日會好似我之前識嗰d女咁,搞到泥足深陷返唔到轉頭先來後悔。
我話妳處境好危險,B生對妳落得藥,佢真係乜都會做得出,如果第日佢再對妳落藥,搵埋佢d朋友來 ...
竟然咁峰迴路轉,
好想知道究竟發生咩事情?😂

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-28 11:03 發表 查看引用來源
B生只係當c小姐是一個聽話的性奴,我唔想c小姐再受傷害,我唔希望c小姐第日會好似我之前識嗰d女咁,搞到泥足深陷返唔到轉頭先來後悔。
我話妳處境好危險,B生對妳落得藥,佢真係乜都會做得出,如果第日佢再對妳落藥,搵埋佢d朋友來 ...
最想知條仆街最後有冇俾人拉

引用:
巧緊張……跟住點呀?

#完結篇#
上回講到零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我,我問佢是不是因為我太過著緊妳和B生的事,所以Block我?佢話唔係,但又沒講乜原因? 我唔敢再同佢講B生和佢的話題,c小姐問我仲乜唔講嘢?我話諗唔到講乜?咁c小姐話不如講B生的嘢,我話咁我聽妳講,但我唔會比意見,佢話今日女助手又來公司幫B生含,我只問咗佢一句:妳同佢一齊含?c小姐話沒有,只是幫佢地拍片,我跟住沒再問佢之後點?我轉過話題,約c小姐出來食飯見面。
我:不如後日星期六出來食飯見下面好嗎?
c:好
我:妳想食乜?
c:冇所謂
我:(女仔多數都喜歡食壽司)我話不如去板長食壽司
我:但妳M緊喎,食生冷嘢怕唔怕?
c:冇問題
我:大家都是慢熱的人,第一次見面,我只是想大家見下面食下飯先,食完來我屋企坐下,下次來玩對地方會沒有咁生保,大家又都沒有咁尷尬,順便睇下我的玩具和為妳準備的物品,但唔玩住,下次先來玩。
我:去旺角一或太子嗰邊板長方便妳?
c:太子
我:星期六1:00在始創中心門口等好嗎?
c : OK

跟住我同c小姐講:2點了,我瞓喇,明天再傾。但這訊息佢收唔到,因為c小姐又再次Block咗我拒絕接收訊息!

今次又唔撚知乜嘢事?啱啱大家先約好出來食飯,仲講好食乜和時間邊度等,無啦啦唔知又仲乜Block咗我?今次已經是第3次block我,上次是第二次,第一次block我原因,是我約好出來見,但嗰日佢誤會我比張假 j j 相呃佢,所以block咗我,之後我pm佢話開cam比佢睇,證明我沒用假相呃佢,佢先相信我沒呃佢。

今次我沒有再pm問佢原因?因為今次我真係好撚嬲,我諗佢又係同以前我識嗰d女一樣,只是想搵人傾計打發時間,或唔開心想搵人開解自己,可能佢見我話唔再講佢同B生的事,所以就Block咗我掛?我等咗佢一星期,佢都沒add返我,於是我把為佢準備好的物品全部掉哂落垃圾桶,費事睇見眼冤,白白浪費咗我$600,用在佢身上我全部都是買靚嘢(德國貨和日本貨),全部都是專登為c小姐而買的,我對以前識嗰d,都沒有咁對佢地,c小姐是我對佢最好的一個,望見掉落垃圾桶內d物品,等同把$600現金掉落垃圾桶一樣,真係好撚嬲,於是我影返張相在呢度pm比返佢睇,之後就再沒有pm比佢了!

事隔4個月,唔知c小姐而家點?可能已經發展到同女助手一齊同B生玩3p掛?我真心希望c小姐早日醒覺,離開B生,回頭是岸,以免日後出了事返唔到轉頭就太遲了!

我雖然好嬲c小姐咁對我,但都祝福c小姐一切安好,早日搵到個真心對佢好的男朋友啦。

有時間再講另一個,自願去做雞賺錢比老公洗那個人妻

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-28 15:32 發表 查看引用來源
當c 小姐當時好迷戀b 先生,局外人講b 先生有幾仆街,通常都聽唔入耳
好認同妳所講

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:27 發表 查看引用來源
#完結篇#
上回講到零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我,我問佢是不是因為我太過著緊妳和B生的事,所以Block我?佢話唔係,但又沒講乜原因? 我唔敢再同佢講B生和佢的話題,c小姐問我仲乜唔講嘢?我話諗唔到講乜?咁 ...
可能佢覺得你都係同其他男人一樣想要佢個身體多,見都未見過你又會買咁多玩具俾佢,又叫佢上你屋企,佢都係自我保護啫

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:39 發表 查看引用來源
好認同妳所講
因為經歷過,所以明白原因

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:27 發表 查看引用來源
#完結篇#
上回講到零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我,我問佢是不是因為我太過著緊妳和B生的事,所以Block我?佢話唔係,但又沒講乜原因? 我唔敢再同佢講B生和佢的話題,c小姐問我仲乜唔講嘢?我話諗唔到講乜?咁 ...
期待另一個故事!

引用:
#完結篇#
女人心海底針😊

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-5 23:29 發表 查看引用來源
期待另一個故事!
期待新故事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆