上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.3k

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-24 13:19 發表 查看引用來源
女人是會報復式去比男人玩又或者是玩男人
會點玩男人?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:27 發表 查看引用來源
#完結篇#
上回講到零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我,我問佢是不是因為我太過著緊妳和B生的事,所以Block我?佢話唔係,但又沒講乜原因? 我唔敢再同佢講B生和佢的話題,c小姐問我仲乜唔講嘢?我話諗唔到講乜?咁 ...
當年我老婆都有依個念頭(做雞),去改善我哋嘅生活

我好明白你心情,呢啲女個腦諗緊乜,我地正常人係無法理解。
滿心歡喜為佢準備一切,轉頭成盆冷水照頭淋落黎,大家都係人啫,約實轉頭可以blocked咗你。
引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:27 發表 查看引用來源
#完結篇#
上回講到零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我,我問佢是不是因為我太過著緊妳和B生的事,所以Block我?佢話唔係,但又沒講乜原因? 我唔敢再同佢講B生和佢的話題,c小姐問我仲乜唔講嘢?我話諗唔到講乜?咁 ...

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-8 15:42 發表 查看引用來源

當年我老婆都有依個念頭(做雞),去改善我哋嘅生活
經驗問題?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-8 15:46 發表 查看引用來源
經驗問題?
啱啱畢業頭幾年搵嘅錢一定係唔多㗎啦

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-8 15:47 發表 查看引用來源
啱啱畢業頭幾年搵嘅錢一定係唔多㗎啦
咁佢做援交?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-8 15:47 發表 查看引用來源
咁佢做援交?
有依個諗法啫,最終冇做到

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-8 15:49 發表 查看引用來源

有依個諗法啫,最終冇做到
咁都好啲!唔值得咁而出賣自己!

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:27 PM 發表 查看引用來源
#完結篇#
有啲男人就係咁仆街 ........

Ching , 你一定係個暖男!!

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-5 22:51 發表 查看引用來源
可能佢覺得你都係同其他男人一樣想要佢個身體多,見都未見過你又會買咁多玩具俾佢,又叫佢上你屋企,佢都係自我保護啫
不認同妳所講,出來玩只有三個地方選擇,1. 爆房,2. 我屋企,3. 佢屋企。之前問過佢,來我屋企佢話ok喎。
可能我講得唔清楚,妳有點誤會,d玩具是我自己用的,仲未有買比佢用,我只是為佢準備咗相片中掉了落垃圾桶內的物品。for女性用的肛交舒緩噴霧,可以幫佢放鬆菊花口(德國製造$238),支嘢好細支,只有30ml.(我諗用幾次就冇),還有for女性肛交專用的潤滑劑(日本製造,$2xx)。
佢第一次 Block 我之前,話買咗條 T Back 比我,所以我也買咗條比佢回禮(我有話比佢知),我諗佢平時腰背和肩膊應該會比較攰,所以我亦買咗支baby oil,打算幫佢按摩用。
同c小姐相識,大家的出發點都是Sex呢樣嘢,但我對每一個女性,唔係想要sp純搞嘢嗰種關係,我是想搵FWB嗰種,c小姐都知。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆