上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
62  97.2k

女人一生緊會遇到幾個仆街

後生嘅我,都遇過幾個仆街,有個成日打我,打到周身瘀哂,係街都兜巴星,打完又會錫番,話我愛先會打你,但唔知點解仲唔走,仲要跟住佢,呢啲係咪叫犯賤

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-21 11:45 發表 查看引用來源

阿大係咪有試過俾人話你有斯德哥爾摩症候群?
咁又冇喎,有關咩

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-21 12:49 發表 查看引用來源

斯德哥爾摩症候群一般係指受到傷害嘅一方會被施虐嘅一方嘅反差行為,即係打完之後又錫又氹又喊又跪而搞到心軟,次次如是。受虐者唔知點解又會留低,仲會為施虐者講好說話添。阿大你當時嘅經歷係咪咁? ...
都可能係,試過好多次話分手,最後都氹番,有時癲到我話分手,佢威脅我會對我屋企人不利,之後又會一齊番

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 15:45 發表 查看引用來源

對方起碼都有出來見過面食過飯吖, 如果對方不是存心呃飲呃食嗰啲,我相信對方遲早會比鮑魚你食。請教什麼是C6?

師姐最後點會終於醒覺決定離開? ...
最後一次講分手,做咗件好蠢嘅事。可能加上酒精影響,一個玻璃鏗爆咗,一野界落隻手度,係咪要我死係面前先放過我,諗番起都幾on9 下

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 15:45 發表 查看引用來源

對方起碼都有出來見過面食過飯吖, 如果對方不是存心呃飲呃食嗰啲,我相信對方遲早會比鮑魚你食。請教什麼是C6?

師姐最後點會終於醒覺決定離開? ...
唔好講我啦,已過去,講番你故事先,我最鍾意聽故仔

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 19:11 發表 查看引用來源
#被迷姦,仲影咗相#

三月我在成徵版開咗個post, 徵女玩角色互換,幾日後收到一個pm, 保障當時人不公開她的id名,就叫她c小姐吧。 在wechat大家互相介紹過之後,佢話以前有玩過角色互換,用假鳩插對方插到自然射,咦…有經驗喎,正。 ...
你話迷姦咗c小姐又影埋相,照計唔會再見,但又點解會幾日後自願玩後面,一個迷

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-22 20:10 發表 查看引用來源
其實C鐘意佢老細,駛乜落藥?
係唔知情況下落藥真係好仆街,但如果雙方同意時間落,我又覺得另一種刺激,有次我自己食春藥,食完生擒佢都得意

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 21:41 發表 查看引用來源
#女助手#

接昨日post,B生要求佢當住佢面前疴屎💩比佢睇,c小姐有照做,但佢當時疴唔出,又有次B生睇住佢疴尿,疴完之後,B生即刻奶佢,我話佢玩屎玩尿好撚變態,我話佢而家唔係當妳是女朋友,而係當妳係奴,下次B生如果要妳直接疴尿落 ...
完全接受唔到呀,玩到屎尿,比m 更m.

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 17:23 發表 查看引用來源
好簡單,知道曾經被背叛
然後我會報復式去玩
報復式已變成享受式已返唔到轉頭😏😏😏😏😔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆