上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
106  97.3k

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-20 22:10 發表 查看引用來源
在網上搵女唔經唔覺已有十四年,大約都有識到3、40個,各位睇到呢度,可能大家會話:嘩...搵到咁多女食?大師真係豔福無邊,事實並非如此.......,很多都係呃人唔出嚟,以前曾在討論區都睇過有很多師兄講,有好多女其實都是呃吹水,係唔 ...
Ching好多經歷,等你更新!

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 19:11 發表 查看引用來源
#被迷姦,仲影咗相#

三月我在成徵版開咗個post, 徵女玩角色互換,幾日後收到一個pm, 保障當時人不公開她的id名,就叫她c小姐吧。 在wechat大家互相介紹過之後,佢話以前有玩過角色互換,用假鳩插對方插到自然射,咦…有經驗喎,正。 ...
Ching寫得好詳細,好想知道之後點!

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 19:54 發表 查看引用來源

B生是c小姐老細, 因c小姐鍾意咗B生, 而c小姐一直都唔知係比B生落藥, 最後是我講佢知佢先至知道.

師兄好似都有D唔愉快的經歷喎, 一齊分享下.

我遇過好多呢D女(包括網上和現實生活上識的), 我都唔知點解有好多女 ...
其實C鐘意佢老細,駛乜落藥?

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 21:54 發表 查看引用來源
已分開左
而家單身?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-26 23:12 發表 查看引用來源
報復式已變成享受式已返唔到轉頭😏😏😏😏😔
師姐都係?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-27 00:17 發表 查看引用來源
之前係報復心態
佢偷食?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-28 11:03 發表 查看引用來源
B生只係當c小姐是一個聽話的性奴,我唔想c小姐再受傷害,我唔希望c小姐第日會好似我之前識嗰d女咁,搞到泥足深陷返唔到轉頭先來後悔。
我話妳處境好危險,B生對妳落得藥,佢真係乜都會做得出,如果第日佢再對妳落藥,搵埋佢d朋友來 ...
B小姐真係出事?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:27 發表 查看引用來源
#完結篇#
上回講到零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我,我問佢是不是因為我太過著緊妳和B生的事,所以Block我?佢話唔係,但又沒講乜原因? 我唔敢再同佢講B生和佢的話題,c小姐問我仲乜唔講嘢?我話諗唔到講乜?咁 ...
期待另一個故事!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-8 15:42 發表 查看引用來源

當年我老婆都有依個念頭(做雞),去改善我哋嘅生活
經驗問題?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-8 15:47 發表 查看引用來源
啱啱畢業頭幾年搵嘅錢一定係唔多㗎啦
咁佢做援交?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆