都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
6  97.3k

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-20 22:10 發表 查看引用來源
在網上搵女唔經唔覺已有十四年,大約都有識到3、40個,各位睇到呢度,可能大家會話:嘩...搵到咁多女食?大師真係豔福無邊,事實並非如此.......,很多都係呃人唔出嚟,以前曾在討論區都睇過有很多師兄講,有好多女其實都是呃吹水,係唔 ...
有一個中女,當年又是好愛玩,係土論區有條仔約見佢,佢又真系出左嚟,頭一次食飯逛旺中條唱賣街(當年仲好熱鬧好多賣唱)
第二次都是食飯,第三次條中女已比左隻鮑魚人地食,我不是當事人,但當事人親述其事,所以有句說法
乜都係可遇不可求,條中女今時今日仲好活躍,話要用行動刺激佢件c6🤭

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 15:45 發表 查看引用來源

對方起碼都有出來見過面食過飯吖, 如果對方不是存心呃飲呃食嗰啲,我相信對方遲早會比鮑魚你食。請教什麼是C6?

師姐最後點會終於醒覺決定離開? ...
c6即是衰佬🤭

女人的心態好難捉摸😵😵😵

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-7 23:11 發表 查看引用來源
通常越靚嘅女人越要小心,因為越靚嘅女人唔使post 都都大把人要,是常識吧🤣🤣
👍🤣🤣🤣

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-20 22:10 發表 查看引用來源
在網上搵女唔經唔覺已有十四年,大約都有識到3、40個,各位睇到呢度,可能大家會話:嘩...搵到咁多女食?大師真係豔福無邊,事實並非如此.......,很多都係呃人唔出嚟,以前曾在討論區都睇過有很多師兄講,有好多女其實都是呃吹水,係唔 ...
唉,d女人犯賤,成日都話男人不壞
女人不愛,衰男人壞男人偏偏先多女😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-27 08:06 發表 查看引用來源
唔屌得多女...女人點會覺得系衰男人壞男人
做衰男人好過好男人🤭

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-11 10:49 發表 查看引用來源

希望C小姐可以回復正常既人生,唔使再比人當奴咁對待
有d女人好似有自虐狂,係要揀d男人漕質佢地🤭

前往最後回覆