上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
66  97.7k

嘩頂,你扑佢肯定逐樣同你計。
引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-4 15:11 發表 查看引用來源
# Cheap 精 #

今次講講幾年前遇過一個女cheap精,同佢wechat傾咗唔係好耐就約到佢出來玩,當晚同佢食飯先,食完飯跟住去維記開房,一入到房佢話頭先搭地鐵出嚟,叫我比返車錢佢,吓,來回十幾蚊車錢左右,咁都要問我攞返?cheap 唔 c ...

死都唔除衫又唔俾揸,對波一定有問題。
目測佢對波有幾大先?
引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-4 22:50 發表 查看引用來源

你講得啱, 包做唔包摸, 佢唔比摸胸, 佢好怪, 沖涼佢叫我入去沖先, 我沖完出嚟佢先入去, 佢著住件好緊身內衣入去(記憶中好似係件珠片衫), 沖完出嚟都仲係著住件衫, 上床扑嘢佢話唔除衫, 我渣佢對波唔比, 冇 ...

有興趣
引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-5 23:26 發表 查看引用來源
佢100%係女,我估可能佢以前上身比滾水淥親或比火燒親有大面積疤痕掛?
你提到人妖,令我想起以前我在高登討論區睇過有人分享佢玩人妖,佢有post咗個外國人妖在香港搵食的網址,類似141嗰啲,我入過去睇,有啲 ladyboy 真係靚到你 ...

聽聞前列腺高潮係連續性,可以維持耐嘅時間,而且不停。
唔同射精,射精只係射個幾下痙攣打尿震,跟住就無晒興奮感。
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-1-6 16:03 發表 查看引用來源
後面好痛,試過一次冇再玩,果種先痛後爽係幾好,但感覺唔係咁乾淨,佢都好尊重我,雖然佢想玩,但我唔想都唔會迫我。其實點為次前列腺高潮,爽過屌西? ...

用前列腺棒係咪用有震動比較容易有快感?
引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-9 21:25 發表 查看引用來源
要搵啱個位, 我初初都係同你所講一樣, 無乜感覺, 唔覺網上所講到咁正, 但自從搵啱個位之後就感覺好舒服, 如果不停繼續就會玩到前列腺高潮.
嗰間康乜嘢堂係正骨, 唔好期望佢會同你按到前列腺高潮. ...

成千蚊真係貴,除非保證用咗有feel,如果唔係好難說服買。
引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-10 19:33 發表 查看引用來源
第二間囉, 剛剛上去情趣網見有呀, $1180 好貴

但呢個年代嘅人已經open咗,心思思想偷食嘅人妻多咗,如果踏出第一步,就收唔番。
一生人只同一個人做,唔覺得太浪費嗎?肉體是要用性才能享受。
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-1-14 01:49 發表 查看引用來源
其實要一個人妻真正出軌係有難道,除非佢兩公婆有決裂,報報心態,有啲人妻淨係想搵人傾下計,唔比自己有時間亂諗嘢,打發時間,唔係真係想出軌 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆