上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
62  97.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-26 23:18 發表 查看引用來源
師姐都係?
之前係報復心態

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-28 11:03 發表 查看引用來源
B生只係當c小姐是一個聽話的性奴,我唔想c小姐再受傷害,我唔希望c小姐第日會好似我之前識嗰d女咁,搞到泥足深陷返唔到轉頭先來後悔。
我話妳處境好危險,B生對妳落得藥,佢真係乜都會做得出,如果第日佢再對妳落藥,搵埋佢d朋友來 ...
當c 小姐當時好迷戀b 先生,局外人講b 先生有幾仆街,通常都聽唔入耳

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:27 發表 查看引用來源
#完結篇#
上回講到零晨一點正當我上咗床準備瞓覺時,突然收到c小姐add返我,我問佢是不是因為我太過著緊妳和B生的事,所以Block我?佢話唔係,但又沒講乜原因? 我唔敢再同佢講B生和佢的話題,c小姐問我仲乜唔講嘢?我話諗唔到講乜?咁 ...
可能佢覺得你都係同其他男人一樣想要佢個身體多,見都未見過你又會買咁多玩具俾佢,又叫佢上你屋企,佢都係自我保護啫

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-5 12:39 發表 查看引用來源
好認同妳所講
因為經歷過,所以明白原因

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-9 22:56 發表 查看引用來源

不認同妳所講,出來玩只有三個地方選擇,1. 爆房,2. 我屋企,3. 佢屋企。之前問過佢,來我屋企佢話ok喎。
可能我講得唔清楚,妳有點誤會,d玩具是我自己用的,仲未有買比佢用,我只是為佢準備咗相片中掉了落垃圾桶內的物品。for女性 ...
都買咗好多野喎,丟咗好哂,可以留俾下個主人,之後真係冇add 番你?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-12 18:59 發表 查看引用來源

好認同你所講,我都試過好多次傾傾下唔知乜事比對方Block咗?
回憶返過去14年, 成功約過出嚟玩嗰啲, 在wechat同佢哋傾咗唔係好耐就出嚟玩, 最快嗰個幾日,最耐嗰個都係一個月左右, 反而越傾得耐嗰啲先唔會出( 傾咗幾個月,最長 ...
真係架,我都試過識個網友識咗7、8年都係齋傾,冇玩過

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-13 00:36 發表 查看引用來源
好想知妳點解唔出,但又同佢keep住傾咁耐?

果時香討時代,有出黎食過飯,係冇攪到啫,中間佢有拍拖,有見過佢女朋友,又轉畫,又拍拖到結埋婚生埋個女 ,中間失蹤過一排,都係當咗朋友咁,之後有時都斷斷續續咁吹水

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-14 00:30 發表 查看引用來源
今次講講去咗做雞嗰個人妻
# 落仔 #
上年在網上識咗個人妻,網上傾咗3,4個月完結,約過幾次出嚟,話淨係食飯見下面先都唔出,簡單講講佢的資料,佢自己一個開咗間舖頭賣女性用品,有個幾歲大的女,跟前夫。
人妻話現任老公因疫情失 ...
今時今日仲有女人為咗隻佬跌落床🙄🙄太唔理智啦,一個男人問女人攞錢都好唔要得啦

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-14 13:19 發表 查看引用來源

我叫佢唔好去,我話做咗之後,妳一定返唔到轉頭,遲d妳實會執咗間舖全職做雞,佢誓神劈願話一定唔會,遲啲舖頭生意好返就唔再做。真係天真!試問做緊雞嗰啲,有邊個開頭唔係咁講吖!
大約隔咗2星期,某日中午wechat佢,直到晚上9點佢先 ...
為咗一個咁嘅男人唔值得呀,個男人唔會一世,你點面對將來個男人呀。要對自己好啲

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 00:28 發表 查看引用來源
有啲女人迷咗落去,仲邊諗咁多。

曾幾何時,我有個朋友,當時佢18歲,佢男朋友又吸毒,掙大耳隆錢,佢做pr 幫佢男朋友環錢,出黎飲飲食食都係我朋友俾,之後有咗小朋友,老公去咗坐監,之後繼續做,做埋pr 媽咪,有叫我一齊搵錢,但我冇去,梳遠咗,隔幾年之後再聯絡佢,已經係三個小朋友媽咪,但三個都唔同老豆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆