上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
63  97.4k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-14 13:48 發表 查看引用來源
如果勤力做,又唔賭錢養小白臉,唔買名牌。除咗姨媽到開唔到工,俾人日屌夜屌,真係樓都可以買幾層。
我呢個post的反應一直都好似麻麻,唔知大家係唔係無乜興趣?搞到我有啲唔想再講,今日突然間有咁多回應,咁我又有返啲動力繼續講....

補充返一句,佢開始去做雞嗰日,係佢落完仔第3個星期後。佢去做雞係瞞住老公的。

所以我咪同佢講,這是一條不歸路,做咗之後一定返唔到轉頭。有數得計,佢收客一千,我當每個客比返2成佣佢姊妹交租,佢淨袋$800,或者未必每日都有6個客(有時會多過或少過6個,點差應該都唔會少過4個),我攞個平均數當每日做5個客咁計,$800 x 5,每日淨袋$4000,一個月30日,扣除7日m嚟要休息,每月穩定收入最少有9萬2千蚊,一年即係有一百一十萬四千(仲要唔使交稅比港共政府),講真,如果我係女人,我都去做雞。
如果佢唔賭錢,唔吸毒,唔貼佬,沒不良嗜好,真係好快可以供甩而家層樓,分分鐘可以供多一層來收租。
佢間舖一個月肯定冇搵到咁多,又要交租,電費,商業登記費,扣埋入貨成本,7除8扣,每月淨袋都唔知有沒有3萬?
有次佢話今日做咗6個客,夜晚老公同佢做時,問佢點解個閪鬆咗嘅?我問佢點答?佢話沒有答佢😄

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-16 13:55 發表 查看引用來源

係成個188都靜
唔係喎,我見有啲post都好活躍,好多人回覆和交流

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 14:23 發表 查看引用來源
同埋都可以講下成功例子!😬
稍後我會講成功約過出嚟嗰d,其中有個人妻到而家我都好想念佢,有幾個就簡直不撚知所謂。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 14:01 發表 查看引用來源
做得一次,就有兩次,之後有好多次,啲錢易咗賺好難抗拒!
所以我咪 同人妻講這是一條不歸路返唔到轉頭. 只係佢當時唔信, 覺得自己好有定力.
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 14:46 發表 查看引用來源

其實我都覺得緊佢試我😂
我又咁睇, 可能佢心底裡想試3p(FFM), 所以用咁嘅籍口. 其實有好多女都想試下同女玩, 但又唔敢開口同另一半講.
引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 15:05 發表 查看引用來源
加油,繼續寫,只要係真實嘅,我都有興趣睇落去,我相信好多師兄有興趣睇。
全部都是真人真事.
引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 15:20 發表 查看引用來源
係,有個女仔同我講,有個客入到房,乜都唔使佢做,唔使佢除衫,水都無抽佢,只傾計,錢俾足。我聽過唔只一條女遇過佢,唔同人都講過相同經歷。...
如果係咁, 不如搵PTGF啦.
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 15:22 發表 查看引用來源
做一個同做十個冇分別,行得呢條路真係返唔到轉頭,叫你打番朝9晚6嘅工可能得而家4/1人工,都冇可能
十分認同.
引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 15:14 發表 查看引用來源
大把人捨得俾錢玩
我就唔捨得, 我個人對陌生人慢熱, 所以同陌生人做冇feel, 我情願搵個FWB, 大家熟咗之後, 攞嗰D錢同佢去玩, 去飲飲食食, 食D好嘢好過, 上床都會好玩D.
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 15:26 發表 查看引用來源

這個世界笑貧不笑娼
係, 時代唔同了, 而家只有迫娼為良, 沒有迫良為娼

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-16 15:31 發表 查看引用來源
咁正應該早啲分享啦!😉
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 15:32 發表 查看引用來源
講到不知所謂咁嚴,講呢聽下🤣
引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 15:33 發表 查看引用來源
我想聽“不撚知所謂”嘅個案
既然大家有興趣想聽, 等我講埋做雞嗰個人妻少少嘢之後, 我會講比大家聽.

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 16:02 發表 查看引用來源
算高!但一山還有一山高,有個C9,已生過育有一女兒,三十到尾,唔記得收3千6定8。真係唔知佢憑乜收咁貴。幾千銀打個尿震咁就無咗,真係高收入行業。
我唔係鼓勵女人出黎賣肉體搵錢,但呢啲錢算易賺,若接到我呢啲高大有型又粗又硬嘅 ...
師兄你都好富貴同捨得喎
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 16:38 發表 查看引用來源
男人出黎做,真係收入仲多、有得玩又有錢收,但有個唔好處,就係會遇到夏惠bb 嘅有錢冇定使,睇吓你有冇本事去攞
女人做雞一日比十個八個客屌都冇問題, 只係做到後面嗰D客會冇水出啫, 但可以用KY解決, 但男人做鴨就唔同喎, 一日可以做得幾多次?
引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-16 17:26 發表 查看引用來源
唔係每件都咁難睇嘅🤪🤪
引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 18:59 發表 查看引用來源
俾得錢你袋嘅,大多肥腫難分,五官不健全。稍為睇得下,要仔開句聲,條隊都排到見唔到龍尾啦!使乜仲拎錢出黎玩仔。你估賺女人錢真係咁易?
突然令我記得睇電視曾睇過某個清談節目, 邀請一D做鴨嘅人上去做訪問, 佢地話有D客幾靚架, 高薪厚職的三十幾歳的OL, 佢地因為把時間放哂在工作上, 搵唔到或沒時間搵另一半,  又比得起錢, 所以去搵鴨, 毎次都是去酒店. 當然也有D出手又闊下面又闊, 又老又醜的闊太啦.
亦有邀請過一班女上節目, 佢地本身是在夜總會內做PR, 佢地有時會約埋一齊上大陸叫鴨, 主持問佢地, 工作毎日都已經接觸男人, 點解仲會返大陸叫鴨? 佢地話開工比男人玩得多, 上去玩返D男人平衡心理, 唔好以為上面D鴨全部都是大陸撚, 有D係外籍人仕.

#人妻做雞比錢老公洗完結篇#。

有日佢同我講,今朝佢老公又問佢攞錢,我話:妳咁唔得喎,佢開句聲就有錢,咁佢咪更加唔會積極去搵工做,人妻話唔比佢又發皮氣,費事又嘈交,佢要的話比佢算。我話:佢今日問妳攞幾百妳又比,如果明天問妳攞幾千,妳又比到喎,遲d問妳攞幾萬,見妳又比到喎,咁再遲d問妳攞幾十萬,唔通妳又比佢嗎?如果冇錢唔通去問財仔借來比佢?
真係on 9,自己辛苦賺返來的皮肉錢用來貼佬,比佢花天酒地。留返自己洗好過啦,要個老公嚟做乜?女人嫁比男人除了想有個伴之外,都係想有個男人照顧,而家反而要做雞養返對方,咁咪仲衰過做女未嫁嗰時?如果老公係生性,對自己又好,只是現在環境唔好沒辦法,先要迫住要做雞,咁都算值得,但而家唔係咁喎,值得咁做為對方咩?真係好唔撚明啲女人乜嘢心態?
自從佢做咗雞沒幾耐之後,佢好少再wechat我,我見佢沒再搵我好耐,我就del咗佢了,反正佢都唔會出嚟,事隔都接近一年,我諗佢現在應該都執咗間舖全職做雞了!

引用:
原帖由 bentayga 於 2021-12-17 10:17 發表 查看引用來源

收一千蚊屌埋屎忽,佢係咪畀啲雞蟲呃佢新仔唔識收附加費呀?
嗰日係佢第一日開始做雞
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-17 01:29 發表 查看引用來源
我識隻以前做過鴨仔,佢同我分享過初初出黎做果陣試過要對住二三百磅肥婆都要照做,最難得仲要起到頭,服侍佢
可以用狗仔式+閉埋雙眼唔睇佢,但如果奶佢隻鮑就真係好難頂。

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-18 00:22 發表 查看引用來源

我就係咁諗,好似男女朋友咁做先有feel,如果無feel嘅,幾靚都起唔到頭啦😆
我都認為大家有Feel先好玩,所以我是想搵FWB,我覺得SP只是免費雞或免費鴨

上文見有D師兄講, 一, 二個月先同老婆屌一次, 咁都有得屌吖, 我已經有幾年沒有屌過閪, 亦沒有奶過閪.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆