上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
63  97.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-18 17:18 發表 查看引用來源
Ching意思係同老婆定所有女人?
我未有老婆,我指係同所有女😞

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-18 20:05 發表 查看引用來源

咁要嗱嗱聲搵返隻蜘蛛精先😆
我屋企天花板有好多🕸🕷

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-21 12:42 發表 查看引用來源
聽過曬了
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-21 14:11 發表 查看引用來源
喺度講太過麻煩,師兄開個TG啦
唔麻煩, 我想聽下喎, 可以在這裡分享.
引用:
原帖由 Samsonst 於 2021-12-21 13:29 發表 查看引用來源
吾洗嬲,雖然佢吾同你玩。寧願浪費自己。但係,現實上,好D女人係咁賤。你以為對佢好,勸佢做好人。實則佢自己都知,只不過不斷為自己找借口。可惜,中毒已深,成為道姑。好彩,你都算清醒。其實,如果你做得出,做賤男多嘢食呀!做好人?回家 ...
係呀, 做賤男多嘢食, 愈賤愈仆街的男人D女就最愛, 踼佢打佢都唔走, 但我對女人做唔出, 所以注定食自己.

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-12-21 21:43 發表 查看引用來源
我都遇到一個女傾左快一年
最近佢比個SL鬧佢玩交友APP溝仔果D 係雞
之後喊到眼腫 過左幾日都話仲掛住SL
我同佢講 仲痴返埋個SL 就唔好搵我再傾計
佢有沒有出過嚟同你見面? 我吸收過14年的經驗, 呢D女只當你係傾訴社工

#人生第一個SP#

今日平安夜, 又叫失身夜,見街上情侶一對對, 自己卻一個人在家倍感 lonely !
本來打算講完人妻做雞故事之後,就講識咗8年從未出來見面那個浮潛女的故事,但之前我曾提過遇到啲不撚知所謂嘅女,有人話有興趣想聽,咁今次就講講啦。
就先講14年前我在網上搵到的第一個sp,嗰時啲女真係易約啲,wechat傾幾日就出嚟,唔學似而家嗰啲傾一年都唔出。
嗰晚約咗佢在旺角食飯,當見到佢時真係嚇一跳,當時係夏天,佢著短衫短褲,所以見到佢雙手雙腿都紋滿哂公仔,小肥中女一個,其實食飯時我心諗住同佢食完飯就算,唔想同佢去玩,但又覺得唔好意思開口,咁食完飯就同佢去咗開房,由於我當時沒經驗唔識,從未同女去過開房,只諗到開房就係去九龍塘,咁我地就搭車去咗九龍塘開房,我都是第一次去呢啲地方,房內浴室除了有個花灑位沖涼,仲有個可容納二個人的按摩浴缸,但我地沒有用。
入到房各自除衫沖涼,埋床前奏都係一般嗰啲,啜下lin揸下波巢下鮑(太耐我唔記得有沒有奶).....,佢lin頭好敏感,一啜佢lin,隻手還未巢佢隻鮑,下面已經濕哂......
暫講住咁多先,下回講佢跟住有幾仆街,待續

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-25 00:10 發表 查看引用來源
去得九龍塘點解唔一齊浸浴,夠大,兩個人可以摸住浸,有氣氛好多
唔知呀,佢好似對個按摩浴缸冇乜意慾想浸,我自己就驚唔乾淨。得2個鐘如果浸埋浴冇乜時間玩。
其實我係好唔鍾意去時鐘嗰d地方開房,啲毛巾大把人用過哂,都唔知有沒有性病的人用過?雖然話啲毛巾有消毒啫,但都係唔放心,同埋都唔知間房有沒有比人安裝咗針孔攝錄機偷拍?
所以我鍾意同對方來我屋企玩,一來安心啲又乾淨啲。

上回講到一啜佢lin,隻手還未巢佢隻鮑,下面已經濕哂......
我帶咗個震蛋震佢下面粒豆豆,好快就嚟咗高潮,我又用手指插和撩佢g點,勁多水,我隻手濕到滴水,張床都濕咗一大片,感覺到佢都嚟咗幾次高潮,睇見咁我都感到好興奮,係時候到我享受了,我戴套想上時,佢竟然話:我嚟咗好多次夠哂喇,既然對方咁講,咁我都唔會強迫人一定要插嘅,強迫倒都屌得唔開心啦,咁我叫佢同我打飛機,佢話:你自己嚟啦,我睇住你打吖。屌....乜撚都話唔得,我碌鳩生嘢咩。
暫講住咁多,之後發生嘅事令我一世難忘,待續....

#男潮吹#

我當時碌鳩好似鐵咁硬,興烚烚咪唯有瞓喺張床上自己嚟,佢睇住我打,我當時係恰埋眼FF嚟打,當我射嗰一刻,竟然唔係射精而係噴水,
最衰當時係恰埋眼沒睇到,但feel到係好勁咁噴出嚟,嗰種感覺好舒暢,同平時射精的感覺好唔同,點形容呢?好似急尿急到就快瀨,去廁所疴時一湧而出嗰種舒暢感覺, 但同疴尿唔同,疴尿係疴出嚟,而我係一剎那好似射精咁噴出嚟,我當時係瞓係度打,啲水向上噴然後跌返落嚟,正因為咁,我張開眼睇,我見成個肚濕哂,肚上面都係水,啲水唔覺有壓味,我隻手沒有停繼續chok多幾下就射精,又係一湧而出,出完之後佢叫我去沖涼,我沖完佢先入嚟沖,之後著衫走人。
同佢一齊行去搭地鐵途中,我見佢個樣好春風滿面好滿足咁,我問佢頭先嚟咗幾多次?佢話冇數,不過嚟咗好多次,到站我落車時佢話第日再玩過,我心諗...下次妳自己玩啦,食飯搭車開房加加埋埋使咗幾舊水,要自己打飛機。事隔咁耐,我都唔記得佢有沒有同我吹?
呢啲自私女,十四年裡我共遇過3個,下次再講其餘嗰二個。
隔咗幾年之後,從網上得知,我嗰次噴水原來係男潮吹。男潮吹一般都是在射精後,但我嗰次係在射精之前,係好少有,真係可遇不可求,至今仍然好回味嗰種感覺。

# Cheap 精 #

今次講講幾年前遇過一個女cheap精,同佢wechat傾咗唔係好耐就約到佢出來玩,當晚同佢食飯先,食完飯跟住去維記開房,一入到房佢話頭先搭地鐵出嚟,叫我比返車錢佢,吓,來回十幾蚊車錢左右,咁都要問我攞返?cheap 唔 cheap 啲呀,我話一陣比妳,佢話唔得,要而家比咗佢先,話我一陣走時就唔比佢,屌,又唔係打算唔比妳,食飯加開房錢我都洗咗幾舊水,都唔撚至在嗰些小車錢啦,我銀包只有一張20,其餘的100,我冇可能比100佢掛,咁我比咗20佢,佢仲好似嫌少咁,真係cheap到爆。

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-1-4 15:16 發表 查看引用來源
咁事前有冇講過你會包車費先 ?
引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-4 20:49 發表 查看引用來源
咁最後有冇屌?
引用:
原帖由 keiyk2517 於 2022-1-4 15:35 發表 查看引用來源
咁搞笑 搞野果陣有冇摸胸 濕吻 要另外收費呀?包做唔包摸架🤣🤣
你講得啱, 包做唔包摸, 佢唔比摸胸, 佢好怪, 沖涼佢叫我入去沖先, 我沖完出嚟佢先入去, 佢著住件好緊身內衣入去(記憶中好似係件珠片衫), 沖完出嚟都仲係著住件衫, 上床扑嘢佢話唔除衫, 我渣佢對波唔比, 冇前奏, 齋屌, 有沒有吹我唔記得了, 咁樣邊好玩, 我一D feel都冇, 所以好撚冇引. 我屌完佢之後, 輪到佢用玩具玩我後面, 當年我剛剛先開始接觸玩前列腺不久, 仲未係咁識玩, 佢又係唔識, 亂Q咁插, 插咗一陣搞到菊花裡面損咗有少少流血, 跟住就冇得繼續, 之後我去沖涼, 又係我沖完佢先入去沖, 我偷偷去裝下佢沖涼, 諗住沖涼實要除衫啦, 咁就可以睇到佢對波,但見佢上身件衫仍然都沒有除, 簡直係怪人.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆