都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
8  97.3k

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-21 19:11 發表 查看引用來源
#被迷姦,仲影咗相#

三月我在成徵版開咗個post, 徵女玩角色互換,幾日後收到一個pm, 保障當時人不公開她的id名,就叫她c小姐吧。 在wechat大家互相介紹過之後,佢話以前有玩過角色互換,用假鳩插對方插到自然射,咦…有經驗喎,正。 ...
ching同c小姐都好適玩喎,男人被插到自然射真係好正 b生真係狗,仲要搞自己公司人,真係唔驚比人爆出嚟

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-22 21:41 發表 查看引用來源
#女助手#

接昨日post,B生要求佢當住佢面前疴屎💩比佢睇,c小姐有照做,但佢當時疴唔出,又有次B生睇住佢疴尿,疴完之後,B生即刻奶佢,我話佢玩屎玩尿好撚變態,我話佢而家唔係當妳是女朋友,而係當妳係奴,下次B生如果要妳直接疴尿落 ...
b生真係睇av片上晒腦,c小姐辭咗職未,如果有對話紀錄c小姐可以舉報佢以威脅手段進行性行為,免得再害人

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-11-28 11:03 發表 查看引用來源
B生只係當c小姐是一個聽話的性奴,我唔想c小姐再受傷害,我唔希望c小姐第日會好似我之前識嗰d女咁,搞到泥足深陷返唔到轉頭先來後悔。
我話妳處境好危險,B生對妳落得藥,佢真係乜都會做得出,如果第日佢再對妳落藥,搵埋佢d朋友來 ...
最想知條仆街最後有冇俾人拉

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-9 22:16 發表 查看引用來源
玩肛之前, 我會先去疴清便便 ( 有時會隔晚食粒瀉藥, 我食嗰隻一般十個鐘頭後見效) , 妳又或者可以去藥房買金油, 疴完跟住就可以開始灌腸, 以前我是用唧泵, 唧幾下冇水要再入水好麻煩, 後來見出咗圖中的灌腸用花灑,  ...
新手建議用灌腸袋,水流可以控制得好啲,又唔使汚染屋企供水係系統,係酒店用花灑接頭就方便啲,可以由幼身啲嘅開始

njoy wand 比較易掌握,方便一個人去自我開發

用坐嘅方式去插菊花可以掌握深度同速度,容易啲插到射

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-10 19:33 發表 查看引用來源
第二間囉, 剛剛上去情趣網見有呀, $1180 好貴
amazon 有,US91 免費送香港

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-10 14:03 發表 查看引用來源
支njoy wand聽講係好正好容易玩到高潮射,我都有想買支玩,但價錢要千幾蚊好貴😨
你講坐係度的方法應該會易d高潮,你有試過撩到高潮自然射?
總算試過 一次咁多 之後對腳攰到一個點

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-10 19:33 發表 查看引用來源
第二間囉, 剛剛上去情趣網見有呀, $1180 好貴
再唔係淘寶買支幾十蚊翻版試下先,之後先再諗買唔買正版

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-5-10 20:02 發表 查看引用來源

早幾日 pm 咗 C 小姐, 問佢離開了 B 生未? 佢話已經離開了, 知道佢最終都有聽我勸告, 真係心感安慰. 希望佢經過教訓, 以後帶眼識人啦.
希望C小姐可以回復正常既人生,唔使再比人當奴咁對待

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-11 13:48 發表 查看引用來源
咁都唔算好衰啫.....大家都享受
比人强迫個隻喎,不過又唔肯離開

前往最後回覆