都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
8  97.3k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-22 21:35 發表 查看引用來源
係唔知情況下落藥真係好仆街,但如果雙方同意時間落,我又覺得另一種刺激,有次我自己食春藥,食完生擒佢都得意
藥力發作時感覺係點架?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-9 22:56 發表 查看引用來源

不認同妳所講,出來玩只有三個地方選擇,1. 爆房,2. 我屋企,3. 佢屋企。之前問過佢,來我屋企佢話ok喎。
可能我講得唔清楚,妳有點誤會,d玩具是我自己用的,仲未有買比佢用,我只是為佢準備咗相片中掉了落垃圾桶內的物品。for女性 ...
Ching d 玩具係自用?
Ching 喜歡自插?
Ching 講個d 好似全部是後門專用

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-13 10:05 發表 查看引用來源
果時香討時代,有出黎食過飯,係冇攪到啫,中間佢有拍拖,有見過佢女朋友,又轉畫,又拍拖到結埋婚生埋個女 ,中間失蹤過一排,都係當咗朋友咁,之後有時都斷斷續續咁吹水 ...
最快果個識左幾耐就比人食左?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-16 13:46 發表 查看引用來源

我呢個post的反應一直都好似麻麻,唔知大家係唔係無乜興趣?搞到我有啲唔想再講,今日突然間有咁多回應,咁我又有返啲動力繼續講....

補充返一句,佢開始去做雞嗰日,係佢落完仔第3個星期後。佢去做雞係瞞住老公的。

所以 ...
係成個188都靜

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-16 14:00 發表 查看引用來源
唔係喎,我見有啲post都好活躍,好多人回覆和交流
仲有原因...........

因為冇圖
另外因為你係男

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-4 15:11 發表 查看引用來源
# Cheap 精 #

今次講講幾年前遇過一個女cheap精,同佢wechat傾咗唔係好耐就約到佢出來玩,當晚同佢食飯先,食完飯跟住去維記開房,一入到房佢話頭先搭地鐵出嚟,叫我比返車錢佢,吓,來回十幾蚊車錢左右,咁都要問我攞返?cheap 唔 c ...
咁事前有冇講過你會包車費先 ?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-6 13:34 發表 查看引用來源
佢有除褲比我屌,只係冇除上身件衫啫。
啲玩具和玩肛需要的物品是我自己用開帶去的。前列腺高潮嗰種興奮度比屌閪或打飛機high好多,如果一路插後面一路打飛機,雙管齊下會high到升天,妳知唔知男人前列腺高潮同女人陰道高潮 ...
咁你目測胸大嗎 ?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-6 13:34 發表 查看引用來源
佢有除褲比我屌,只係冇除上身件衫啫。
啲玩具和玩肛需要的物品是我自己用開帶去的。前列腺高潮嗰種興奮度比屌閪或打飛機high好多,如果一路插後面一路打飛機,雙管齊下會high到升天,妳知唔知男人前列腺高潮同女人陰道高潮 ...
咁之前講約出黎爆房, 係講好會屌 定 只講睇你玩後門 ?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-7 08:57 發表 查看引用來源
事隔6年,佢胸有幾大我唔記得了。
約出嚟唔係佢睇我玩後門, 係我畀佢插後門, 事前大家沒有講有冇得畀我屌
嚴格黎講佢又唔算有好大問題, 事前大家都講左出黎目的

佢插CHING 後門, 可能只係個次見面的唯一賣點

只可以話當時ching一定好失望

前往最後回覆