上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
106  97.7k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-21 11:49 發表 查看引用來源

唔介意佢比其他男人屌。
想唔想聽佢講點比其他男人屌?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-21 12:42 發表 查看引用來源

聽過曬了
有冇乜嘢特別經歷?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-24 20:24 發表 查看引用來源
#人生第一個SP#

今日平安夜, 又叫失身夜,見街上情侶一對對, 自己卻一個人在家倍感 lonely !
本來打算講完人妻做雞故事之後,就講識咗8年從未出來見面那個浮潛女的故事,但之前我曾提過遇到啲不撚知所謂嘅女,有人話有興趣想 ...
等你update!😉

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-26 18:06 發表 查看引用來源
上回講到一啜佢lin,隻手還未巢佢隻鮑,下面已經濕哂......
我帶咗個震蛋震佢下面粒豆豆,好快就嚟咗高潮,我又用手指插和撩佢g點,勁多水,我隻手濕到滴水,張床都濕咗一大片,感覺到佢都嚟咗幾次高潮,睇見咁我都感到好興奮,係時候到 ...
咁自私架!仲有更過分?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-4 15:11 發表 查看引用來源
# Cheap 精 #

今次講講幾年前遇過一個女cheap精,同佢wechat傾咗唔係好耐就約到佢出來玩,當晚同佢食飯先,食完飯跟住去維記開房,一入到房佢話頭先搭地鐵出嚟,叫我比返車錢佢,吓,來回十幾蚊車錢左右,咁都要問我攞返?cheap 唔 c ...
咁最後有冇屌?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-4 22:50 發表 查看引用來源

你講得啱, 包做唔包摸, 佢唔比摸胸, 佢好怪, 沖涼佢叫我入去沖先, 我沖完出嚟佢先入去, 佢著住件好緊身內衣入去(記憶中好似係件珠片衫), 沖完出嚟都仲係著住件衫, 上床扑嘢佢話唔除衫, 我渣佢對波唔比, 冇 ...
咁佢又會出來比你屌嘅!佢有冇満足?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-7 08:57 發表 查看引用來源
事隔6年,佢胸有幾大我唔記得了。
約出嚟唔係佢睇我玩後門, 係我畀佢插後門, 事前大家沒有講有冇得畀我屌
咁你屌佢果時佢多唔多水,反應激唔激烈?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-13 20:45 發表 查看引用來源
有D離咗題, 今日講返標題都唔知D女人乜嘢心態
大約二年前在呢度識咗個, 就叫佢做熟女人妻啦, 傾咗差唔多一年, 約過好多次都唔出, 佢老公返咗工就成日自己一個睇AV, 有次佢同我講睇緊AV, 睇到慶合合, 慾火焚身,    我 ...
佢係咪從來冇約過人出嚟?

引用:
原帖由 keiyk2517 於 2022-1-13 22:29 發表 查看引用來源
個個人都心態都唔同 朱咪咪話齋 下下咁隨便 邊有人比面
師兄你既情況我遇過~有啲人純傾計無所不談  出黎見面係唔會 會守條低線 看得好重要 我覺得要尊重對方諗法 合則去 不合則去 ...
可能佢哋想搵人吹下水kill下time!

引用:
原帖由 毛明示 於 2022-1-16 14:42 發表 查看引用來源
係,我同人妻最多去到phone sex
之前未試過食到?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆