點解女人可以接受到自己所做嘅,相反就唔得?

收藏  |  訂閱
17  3.7k

點解女人可以接受到自己所做嘅,相反就唔得?

點解女人自己婚前可以同多位男性有性接觸 ,相反知道自己老公緍前同其他女性有性接觸就唔得?甚至乎婚後畀綠帽老公戴都冇問題,相反老公出面有第三者就嘈到拆屋叫離婚。

平師兄咁感觸 唔通.............   

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-11-25 16:06 發表 查看引用來源
點解女人自己婚前可以同多位男性有性接觸 ,相反知道自己老公緍前同其他女性有性接觸就唔得?甚至乎婚後畀綠帽老公戴都冇問題,相反老公出面有第三者就嘈到拆屋叫離婚。 ...
純屬自私心態,這樣子很難相處。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-11-25 16:06 發表 查看引用來源
點解女人自己婚前可以同多位男性有性接觸 ,相反知道自己老公緍前同其他女性有性接觸就唔得?甚至乎婚後畀綠帽老公戴都冇問題,相反老公出面有第三者就嘈到拆屋叫離婚。 ...
女人的想法是很難觸摸的

引用:
如果性格唔夾,離婚也是好事。又有何不妥呢?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-11-26 13:34 發表 查看引用來源
如果性格唔夾,離婚也是好事。又有何不妥呢?
講得啱呀…🤔

邊關女人事,男人係出面滾到上天,食女無數。難度佢又容許自己老婆俾綠帽自己戴。根本就係感情本身就係自私,自己可以玩,對方玩就唔得。
引用:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-11-29 13:47 發表 查看引用來源
邊關女人事,男人係出面滾到上天,食女無數。難度佢又容許自己老婆俾綠帽自己戴。根本就係感情本身就係自私,自己可以玩,對方玩就唔得。

個別女人係唔比得自己個男人話任何嘢,佢小你就一定得,你批評佢就死梗
利申:隻婆而家有另外男人屌過,性格温馴左😵

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-29 14:50 發表 查看引用來源
個別女人係唔比得自己個男人話任何嘢,佢小你就一定得,你批評佢就死梗
利申:隻婆而家有另外男人屌過,性格温馴左😵
咁…揾多几個屌.....可能更温馴🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-29 15:48 發表 查看引用來源
咁…揾多几個屌.....可能更温馴🤭🤭
做g果d咪好久温馴🤭

前往最後回覆