點解女人可以接受到自己所做嘅,相反就唔得?

收藏  |  訂閱
17  3.7k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-29 19:47 發表 查看引用來源
做g果d咪好久温馴🤭
梗系唔會啦....佢哋系職業殺手呀

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-29 19:47 發表 查看引用來源
做g果d咪好久温馴🤭
有收費但冇得選擇.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-30 10:11 發表 查看引用來源

有收費但冇得選擇.
買賣雙方都有得選擇架🤪🤪

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-25 20:39 發表 查看引用來源
平師兄咁感觸 唔通.............   
只不過諗起當年後生有幾位同事發生咗一啲情況,當中有兩位女同事大家都係已婚仲有小朋友, 但不約而同兩位女同事都同另外兩位男同事有婚外情 ,哩兩位女同事嘅婚外情應該都維持咗起碼一年嘅時間,仲以為佢哋會離婚收場,點知出乎意外,最終兩位人妻都返去兩位人夫身邊直到現在。
另外有兩位人夫都有婚外情發生,但好不幸地兩位人夫都係離婚收場。
心諗唔通男人胸襟係廣闊過女人?可以接受女人出軌後返回歸身邊,但係女人就唔可以接受人夫出軌, 不可以接受佢哋返回身邊?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-11-29 13:47 發表 查看引用來源
邊關女人事,男人係出面滾到上天,食女無數。難度佢又容許自己老婆俾綠帽自己戴。根本就係感情本身就係自私,自己可以玩,對方玩就唔得。

呢樣啱呀...原來好多人夫介意自己老婆出面食野

一定介意,人就係咁自私,自己食人條女就好地地,但自己個件俾人搞就唔得。
引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-30 18:29 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-11-30 16:24 發表 查看引用來源

只不過諗起當年後生有幾位同事發生咗一啲情況,當中有兩位女同事大家都係已婚仲有小朋友, 但不約而同兩位女同事都同另外兩位男同事有婚外情 ,哩兩位女同事嘅婚外情應該都維持咗起碼一年嘅時間,仲以為佢哋會離婚收場,點知 ...
艾思...原來係咁, 人與人之間好難講, 而家資訊發達人思想好易複雜哂, 乜都試咗先算, 後果亦會唔同發展, 真係估佢唔到離奇過呂奇.  

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-11-30 18:29 發表 查看引用來源
其實有咩好介意。

我自己都係過來人,其實我覺得如果介意嘅話,其實佢對自己冇信心(自信心不足),有陣時女人嘅需要都好犀利,有機會係某段時間因為各種原因滿足唔到佢哋。

女人同男人一樣,都有一定嘅性需要

前往最後回覆