上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
168  120.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-6 13:56 發表 查看引用來源
後生仔係咪射得好勁?
都不用說喇
射完仲係好硬

引用:
原帖由 imkrist 於 2021-12-6 13:54 發表 查看引用來源

咁細心,等我開間性愛輔導公司,請你做顧問先
🤣🤣🤣
多謝!
當不起吖

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-6 14:06 發表 查看引用來源
有冇教佢點先屌得女人high?
之後有比佢同我口交
錫妹妹乃豆豆都有教佢
好自私咁教埋佢同我乃菊🤦‍♀️

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-6 14:08 發表 查看引用來源
你無啲單親媽媽有個女要揾人破處呀......我可以點做幫到手.....呀🥰🥰🤭🤭
而家啲小妹妹可能17歲已無乜處了🤷‍♀️
我都是16歲就比人破了🤦‍♀️
要忙工作,不聊喇

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-11 09:20 發表 查看引用來源
其實比人睇到先最刺激,對方又唔可以做啲乜,不過而家周圍都係cam ,冇以前咁好玩啦
我都有經驗,有年在廣州玩往上一連鎖酒店,對面正是舊區老舊唐樓,前度拉住我企係露台上,就係後面進入,要我面對舊樓,當時晚上9點多,望到對面樓啲伯伯欣賞中,我自己更把上衣拉高,一對肉球也在跳躍,見到有個伯伯還比左個乸指讚賞,前度見我配合下更大力地抽插,由2個伯伯到最後聚了5個在看,所以在陌生地方給陌生人睇,會放下羞恥心,在陌生人面前放任地淫蕩🤷‍♀️

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-12-10 16:31 發表 查看引用來源

去得玩會性格分裂咁變咗另一個人, 之前間唔中去大陸啲兩三日短遊, 有啲個露台有按摩池, 孖隔離房同時玩真係立體聲音效, 有啲附近有地盤加建酒店大樓, 同落地玻璃好近距離有人開緊工都夠膽話唔拉簾由得啲工人睇. :f ...
咁似我嘅🤦‍♀️

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-12-12 08:52 發表 查看引用來源
咁似我嘅🤦‍♀️
大家好!
早晨吖

引用:
原帖由 jackso0826 於 2021-11-27 13:32 發表 查看引用來源
唔緊要!我都知師妹你一唔留就會沉架啦
早晨!
我返來了

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-12-12 08:50 發表 查看引用來源
我都有經驗,有年在廣州玩往上一連鎖酒店,對面正是舊區老舊唐樓,前度拉住我企係露台上,就係後面進入,要我面對舊樓,當時晚上9點多,望到對面樓啲伯伯欣賞中,我自己更把上衣拉高,一對肉球也在跳躍,見到有個伯伯還比左個乸指讚賞,前 ...
這次旅行更跟前度返了他的家鄉,好似幾近廣州叫南海,他有個親戚生茲貓咁昅住我,一睇就知佢色迷迷,了解下知道係前度的表叔🙇‍♀️
我於是把心一橫,迫了前度配合玩了他表叔,我專登扮飲醉,前度叫他表叔幫忙扶了我上房,上了房我又扮醉係佢面前除衫,又扮嘔衝入廁所,身上只有底褲胸圍行出來,目的係等佢有得睇但又無得食,我前度最後還加了幾錢肉緊,係佢表叔面前除埋我胸圍推我上床幫我蓋好被,佢表叔離開後,前度因而話要嚴重懲罰我呢個淫婦,話要屌到我求饒🤦‍♀️

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-12 09:03 發表 查看引用來源
係咪比平時更加high?
high很多很多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆