49 12345
上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
48  120.6k

deleted. 廢噏咗.

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 16:26 發表 查看引用來源
你地傾住先,大家分享
不要總是我講,你地無分享?
講放蕩好難去到呢個準則, 程度不足會唔夠味道, 講只會係何 B 仔吹喇叭. (嘥兜氣)

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-30 10:27 發表 查看引用來源
女人話啲精射入去時感覺到,一股 熱辣辣 暖流射入去好滿足好真實🥰🥰🥰
師兄們愛唔愛玩 facial 射面?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-30 10:32 發表 查看引用來源
多數女性唔中意所以麻麻地啦😅😜
朋友有話過啲乸唔鍾意, 想試都冇行.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-30 10:56 發表 查看引用來源
我覺得唔過癮....只係心理上滿足而已🤷‍♂️🤷‍♂️
基本上係, 同口爆差不多, 心理滿足多啲.

其實精精出咗嚟耐咗係會液化冇咁稠.

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-30 11:27 發表 查看引用來源
睇到都難受
原來呢度啲師兄唔 NIKE 玩呢科,  明白了.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-30 14:24 發表 查看引用來源
屌完女人隻閪,都要吹吓水了解下,下次做好啲😅🤪😂🤭
師兄好多坐騎出賽, 勁過潘頓雷神.

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-30 14:34 發表 查看引用來源
有冇貼士?潘頓同雷神通常得3倍,仲要呢輪買雷神會p都冇😭
雷神有抑鬱症做盾, 死火唔會有事, 騎師王死唔少飛, 今後睇少個仲著數, 搵啲冷披買吓好過.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-7 17:59 發表 查看引用來源
我都試過去旅遊在酒店無 拉窗簾屌閪,隔離座大廈都睇到我屌閪🥰🤭任佢哋睇,反正都唔識當地人🤭🤭
去得玩會性格分裂咁變咗另一個人, 之前間唔中去大陸啲兩三日短遊, 有啲個露台有按摩池, 孖隔離房同時玩真係立體聲音效, 有啲附近有地盤加建酒店大樓, 同落地玻璃好近距離有人開緊工都夠膽話唔拉簾由得啲工人睇.

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆