上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
52  120.6k

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-27 19:31 發表 查看引用來源
酒精係有引力
每晚都會心思思去飲幾杯,加上在內地完全無其他壓力,可能離開左香港,又唔洗有工作壓力,又唔怕會撞見熟朋友,一切一切都是會令我全情投入,好易飲多2杯就撻著,只要是唔係太樣衰又會氹下我,根本就好易拖我上床 ...
咁你當時唔怕ex知咩? 佢有冇曾經懷疑過你?

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-12-21 18:20 發表 查看引用來源
有乜好懷疑
大家知頭知路返屋企就算,管得到咩🤷‍♀️
咁幾自由呀...咁而家呢?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-22 17:06 發表 查看引用來源

我同老婆一開始係sp ,但係嗰陣時冇乜點樣干涉佢私生活,都係結婚之後先知道同咩人扑嘢同埋口交都係唔用袋
後來點解會知? 知左你有咩反應?

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-23 00:01 發表 查看引用來源
我都係結婚後先知佢一直有炮友,佢直頭扑野都唔用套,一向打真軍添
知道左你有咩反應?

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-23 17:53 發表 查看引用來源
已經唔到我控制了,亦都係開始玩呢啲遊戲,宜家已經喺離婚邊緣
ching保重, 有咩寫上黎大家分享
佢而家出去點玩仲要話埋你聽, 呢樣都幾衰喎

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-24 18:14 發表 查看引用來源
佢有日屎忽㾗撩我玩3p,嗰時先知佢一路都有炮友,而家佢玩到咁上下想停落嚟先覺得自己行為太過份,怪我當初冇阻止佢,反過嚟話我唔愛佢😑
佢之前有冇咁淫架?

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-24 18:17 發表 查看引用來源
我知道佢有炮友,比人中岀又好衰唔衰,覺得好興奮,又真係有鼓勵佢繼續玩,不過佢而家就將所有道德責任掉晒比我
你當時係點嘅態度先?

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-24 18:25 發表 查看引用來源
當時我真係覺得好正,好想同佢玩3p,睇佢比人屌,同佢話大家成年人,性可以同愛分開,鼓勵佢繼續食仔,要佢講返啲細節我聽,不過之後佢識到有個炮友同佢玩真感情,跟住就一發不可收拾啦 ...
女人好難將性同愛分得開

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-26 19:20 發表 查看引用來源
佢以前岀去比人中岀完返嚟會再比我中岀,我都唔知佢嘅感情生活架啦,總之佢將所有道德責任推晒比我,再話我唔愛佢,我簡直無言
結婚前後都係咁?

引用:
原帖由 七色熊 於 2021-12-27 09:33 發表 查看引用來源
女人好感情用事,出左事就推卸,玩到冇底線,我女人都有呢d問題
ching 你女人又點?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆