上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
851  120.1k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-2-13 09:40 發表 查看引用來源

倫爺你露械 ?
南亞仔條嘢唔一定好勁, 任何人種會有個別例外.
當然唔會係我,圖中條南亞屌緊果個我懷疑是娘娘😅

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-13 09:39 發表 查看引用來源
不過d毛就真係好撚多,成隻猩猩咁😱
有朋友都係毛怪, 由心口兜落到籮柚後面都黑哂.  

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-13 09:44 發表 查看引用來源
當然唔會係我,圖中條南亞屌緊果個我懷疑是娘娘😅
有圖睇就算, 而家屙尿狂肆虐, 有啲嘢𥄫吓輕鬆啲啲.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-2-13 09:44 發表 查看引用來源

有朋友都係毛怪, 由心口兜落到籮柚後面都黑哂.  
早幾日睇左套港產片,有個三線男星心口又是好多毛,多毛會唔會性慾強?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-2-13 09:47 發表 查看引用來源

有圖睇就算, 而家屙尿狂肆虐, 有啲嘢𥄫吓輕鬆啲啲.  
本著求知欲想了解,問左寶兄佢又唔正面回答,所以懷疑圖中是娘娘同南亞人😅

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-13 09:47 發表 查看引用來源
早幾日睇左套港產片,有個三線男星心口又是好多毛,多毛會唔會性慾強?
唔一定, 肺功能或者會強過一般人.

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-13 09:49 發表 查看引用來源
本著求知欲想了解,問左寶兄佢又唔正面回答,所以懷疑圖中是娘娘同南亞人😅
娘娘部 HIFI 倫爺你唔認得 ? 隊過喎...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-2-13 09:49 發表 查看引用來源

唔一定, 肺功能或者會強過一般人.
成日有人講d南亞仔屌西好勁,好多c9都中情比南亞仔屌🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-2-13 09:51 發表 查看引用來源

娘娘部 HIFI 倫爺你唔認得 ? 隊過喎...
其實好難認,剩睇到隻閪就認到,你估我隊過好多次咩🤔

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-13 09:51 發表 查看引用來源
成日有人講d南亞仔屌西好勁,好多c9都中情比南亞仔屌🤭
有啲身型夠粗壯大大力嘅啲C9 就喜愛, 最好有埋個樣.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆