上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
851  120.0k

頂到拍拍聲
引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 15:54 發表 查看引用來源
27歲仔條肉棒已高高舉高
雖然我嘔到九彩都仲係清醒中
燦榮幫我用肥皂泡清洗,我身上2球已給他掌握,乳頭已急不及待送到佢口,我手握返佢已硬如鋼鐵肉棒,互相清洗玩弄,慾火焚燒得我倆無聲勝有聲,我伏在浴室鏡前,看著燦仔從後挺 ...

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-28 20:35 發表 查看引用來源
睇到津津有味🥰🥰👍👍😅😅
女人肯分享,出自佢地自己分享,真係好有味😊

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 15:54 發表 查看引用來源
燦榮幫我用肥皂泡清洗,我身上2球已給他掌握,乳頭已急不及待送到佢口,我手握返佢已硬如鋼鐵肉棒,互相清洗玩弄,慾火焚燒得我倆無聲勝有聲,我伏在浴室鏡前,看著燦仔從後挺 ...
聽都好刺激👍

引用:
師姐在其他帖講過會因被背叛而循環報復式進行?
咁燦榮都是你報復行為?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-29 10:07 發表 查看引用來源
師姐在其他帖講過會因被背叛而循環報復式進行?
咁燦榮都是你報復行為?
師兄有留意到我留言🤦‍♀️
燦榮只是其1,在內地酒吧好易搭上男人,不管北方人廣東人,廣州更是好多洋人,都曾經同我上床🙇‍♀️
返到香港後,我有段時間住在西貢村屋,西貢都好多酒吧,又係我當年覓食地,當年更搭上1間酒吧的小東主,共賦同居,在村屋天台纏綿,在他酒吧玩激情給隔離檯鬼佬欣賞,早10年已在貓台分享過很多我的事蹟,最近更是經常回到西貢懷緬一下

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-29 10:24 發表 查看引用來源
燦榮只是其1,在內地酒吧好易搭上男人,不管北方人廣東人,廣州更是好多洋人,都曾經同我上床🙇‍♀️
返到香港後,我有段時間住在西貢村屋,西貢都好多酒吧,又係我當年覓食地,當年更搭上1間酒吧的小東主,共 ...
不過已經10年樹木,變了很多很多,當年情已不再,酒吧小東主亦已移民了

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-29 10:26 發表 查看引用來源
不過已經10年樹木,變了很多很多,當年情已不再,酒吧小東主亦已移民了
當年的post

附件

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-29 10:44 發表 查看引用來源
當年的post
原來都摷得返

附件

咁在內地玩,係唔係唔多用套?
引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-29 10:24 發表 查看引用來源
返到香港後,我有段時間住在西貢村屋,西貢都好多酒吧,又係我當年覓食地,當年更搭上1間酒吧的小東主,共 ...

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-29 10:45 發表 查看引用來源
原來都摷得返
原來已經10年有多

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆