上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
851  120.6k

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-19 15:47 發表 查看引用來源

阿嫂算係咁啦, 係咪餵唔飽你?
男人天生鹹濕,梗係想吃多啲啦😅🤪😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-19 16:03 發表 查看引用來源
男人天生鹹濕,梗係想吃多啲啦😅🤪😜
女人都會鹹濕嘅

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-19 16:04 發表 查看引用來源

女人都會鹹濕嘅
咁...這樣嘢都要雙方面先事成一般女人比較含蓄

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-19 17:01 發表 查看引用來源
咁...這樣嘢都要雙方面先事成一般女人比較含蓄
要被開發

食開就好大食
引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-19 17:04 發表 查看引用來源

要被開發
上咗年紀嘅女人 , 食開就好大食

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-19 17:10 發表 查看引用來源
食開就好大食上咗年紀嘅女人 , 食開就好大食
最緊要唔好餓親

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-19 17:12 發表 查看引用來源

最緊要唔好餓親
所以佢地不停尋找獵物🤪🤪

放蕩經歷呀... 先講唔開心:破處
> 唔係個過程或者對象, 至少唔係破果一刻o既對象囉, 事緣我記得果排係有d 唔開心, 同屋企人o既事, 有少少鬥氣o既成份卦
詳情就算啦, 已經煙消雲散 簡單o黎講果陣係一個 "吊你老毛我個人私事關你能事"咁o既心態, 你愈係叫我點點點我就愈係要做相反,
係中意果陣o既男朋友, 人生第一次拍拖嘛, 戀愛大過天, o係介乎自以為已經好了解佢同專登唔諗咁多o既心態之間,
就主動獻身俾o左當時果個佢, 嚴格d 講係報復, 果陣時我恨o既果位人士, 我郁唔到佢, 咪去郁佢個女-即係我自己囉
破處果吓真係好想死 之但係身體上o既辛苦/痛楚/難受由細都大我都唔係好怕, 講緊係當然我有痛o既感覺,
但唔會話因為事先知道會係咁而退縮或者想逃避, 加上捱過o左開頭幾次之後, 做愛亦真係好舒服好好玩,
所以我唔覺得自己係蝕底o左俾果個最終冇一齊走落去o既初戀, 唔開心o既只係後來對自己o既父母, 雖然佢到今日都唔知道成件事,
但我都係好後悔自己曾經對佢有過咁o既念頭
不過亦因為咁, 今日o既我捫心自問算係超孝順o既乖女 當係曾經忤逆o既報償吧

開心
> 之前講過好多果d 作為一個淫婦o既行為 , 比如ons, 比如周圍同人口交, 比如好地地要俾人鞭打sm,  
雖然有人可能會質疑咁樣同上面果單有咩分別, 我俾自己o既辯護理由係心態上o既不一樣,
你情我願之下o既性愛, 有做過功課有安全措施底下o既性虐,
跟純粹同父母鬧交出於悔恨, 淨係想報復佢地而用自己身體去益出面d 人, 兩個係完全唔一樣o既心態

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-20 08:01 發表 查看引用來源
放蕩經歷呀... 先講唔開心:破處
> 唔係個過程或者對象, 至少唔係破果一刻o既對象囉, 事緣我記得果排係有d 唔開心, 同屋企人o既事, 有少少鬥氣o既成份卦
詳情就算啦, 已經煙消雲散 簡單o黎講果陣係一個 " ...
貴妃果然性情中人,咁多不同性經驗,不負青春!而家可以專心服侍皇上!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-20 08:51 發表 查看引用來源
貴妃果然性情中人,咁多不同性經驗,不負青春!而家可以專心服侍皇上!😉
互相羨慕啫, 有人覺得呢d 係不負青春, 我有時候反而情願自己係一張白紙...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆