上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
851  120.1k

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-20 18:38 發表 查看引用來源

她替你舐腳趾?不是應該癢癢很刺激的嗎?
我覺得比親耳珠還要興奮😂

不過老公第一次這樣做的時候 我真的幾乎哭出來
是感動得想哭🥲
舐腳趾?女仔真係有感覺架咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-20 19:30 發表 查看引用來源
舐腳趾?女仔真係有感覺架咩?😉
梗係有啦! 好興奮(真係身體感官上果種), 刺激, 少少舒服
係咪你死皮太厚feel 唔出o黎咋

會唔會好痕?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-21 06:56 發表 查看引用來源

梗係有啦! 好興奮(真係身體感官上果種), 刺激, 少少舒服

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-21 06:56 發表 查看引用來源

我未試過吖!😂

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-21 07:46 發表 查看引用來源
會唔會好痕?
啜腳趾ok, 舔腳板視乎力度啦, 可以係挑逗o既前戲, 亦可以係難忍o既折磨
完全睇你點玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-21 08:20 發表 查看引用來源

啜腳趾ok, 舔腳板視乎力度啦, 可以係挑逗o既前戲, 亦可以係難忍o既折磨
完全睇你點玩
咁啜腳趾會唔會高潮?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-21 08:44 發表 查看引用來源
咁啜腳趾會唔會高潮?😉
間接啦, 比如呢個景氣..
男上女下, 對方抬起我一邊腳插緊, 佢捉住我隻腳, 四目交投, 逐隻腳趾慢慢啜, 同時大力咁拮拮

咁樣會高潮得好快

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-20 13:55 發表 查看引用來源

容我來裝模作樣
妳也不用太過自責 我相信命運的安排 也許上天也就是要讓妳經歷一些事 來成就今日的妳
說具體的 就是會不會也因為那次的鬥氣 心懷怨恨匆匆的將自己處女之身交了給人
後來反省過了 為了彌補當 ...
都係o既...
講道理係有一手喎
我都俾你一個建議: 唔好吞咁多精 留返o黎努力造人, 相夫教子你ok 架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-21 09:12 發表 查看引用來源

間接啦, 比如呢個景氣..
男上女下, 對方抬起我一邊腳插緊, 佢捉住我隻腳, 四目交投, 逐隻腳趾慢慢啜, 同時大力咁拮拮

咁樣會高潮得好快
咁係因為大力拮定啜腳趾?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-21 09:40 發表 查看引用來源

都係o既...
講道理係有一手喎
我都俾你一個建議: 唔好吞咁多精 留返o黎努力造人, 相夫教子你ok 架
你又知佢吞好多?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆