上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
851  120.0k

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-27 19:31 發表 查看引用來源
酒精係有引力
每晚都會心思思去飲幾杯,加上在內地完全無其他壓力,可能離開左香港,又唔洗有工作壓力,又唔怕會撞見熟朋友,一切一切都是會令我全情投入,好易飲多2杯就撻著,只要是唔係太樣衰又會氹下我,根本就好易拖我上床 ...
我都想挑戰下呀,應該合你心意

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-27 22:36 發表 查看引用來源
北方佬有個肚腩,身型粗狀肉棒粗而不長,佢做愛技巧不算好,只是肉棒夠硬,而佢猛塞動作快速,制做了急速進出效果,而佢一輪急插正好似就發射,佢停止了動作並退出,並整個頭及面伏到我胯下,伸出佢條脷向我陰戶進攻,聽到佢啜出淫水吞食 ...
他操著半咸半淡廣東話,又說甚麼操你媽的大B,又說我B的陰唇很大很好啜,邊插又邊叫著操你B,操你媽的大奶子

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-27 22:42 發表 查看引用來源
他操著半咸半淡廣東話,又說甚麼操你媽的大B,又說我B的陰唇很大很好啜,邊插又邊叫著操你B,操你媽的大奶子
佢都好識玩,結果比佢啜到高潮?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-27 23:17 發表 查看引用來源
佢都好識玩,結果比佢啜到高潮?
聽說在內地D廠佬十居其九都有二奶小情人,眼見也不少🤦‍♀️
其實呢D都唔係乜秘密,出差得返去個個都知乜情況,我諗都是唔好講太多了,講多左都怕多講多錯,都是盡量𣎴提人名及地域會好D🙇‍♀️

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 08:59 發表 查看引用來源
聽說在內地D廠佬十居其九都有二奶小情人,眼見也不少🤦‍♀️
其實呢D都唔係乜秘密,出差得返去個個都知乜情況,我諗都是唔好講太多了,講多左都怕多講多錯,都是盡量𣎴提人名及地域會好D🙇‍♀️ ...
有些事大家都可能心知肚明
明辯可能會變成是非

deleted. 廢噏咗.

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 09:01 發表 查看引用來源
有些事大家都可能心知肚明
明辯可能會變成是非
咁講德叔啦!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-28 10:06 發表 查看引用來源
咁講德叔啦!
轉方向,德叔都係冇乜再講

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 10:14 發表 查看引用來源
轉方向,德叔都係冇乜再講
我自己都有些混亂,大大話話10年前的事要思考返先得,人年紀大了就好似老人痴呆,前後序都混亂左,跟前前度在內地已是10多年前事了🙇‍♀️
分開後我都先後有3個曾經行得較密的男生,時光飛逝日月如疏,往事通常都是只能回味🤦‍♀️

早晨,轉眼就去到第8頁喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆