上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
851  120.0k

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 10:22 發表 查看引用來源
我自己都有些混亂,大大話話10年前的事要思考返先得,人年紀大了就好似老人痴呆,前後序都混亂左,跟前前度在內地已是10多年前事了🙇‍♀️
分開後我都先後有3個曾經行得較密的男生,時光飛逝日月如疏,往事通常都是只能回味🤦‍♀ ...
人生就系咁😊後生就講閮9屎,人老就講舊時🤪🤪

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 10:22 發表 查看引用來源
我自己都有些混亂,大大話話10年前的事要思考返先得,人年紀大了就好似老人痴呆,前後序都混亂左,跟前前度在內地已是10多年前事了🙇‍♀️
分開後我都先後有3個曾經行得較密的男生,時光飛逝日月如疏,往事通常都是只能回味🤦‍♀ ...
德叔係第一個ex之外比人屌嘅男人?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-28 11:41 發表 查看引用來源
德叔係第一個ex之外比人屌嘅男人?
轉下風向,講下其他
講返係內地c6公司,佢有個同事係廣州仔叫燦榮,我又跟左佢呢個同事去廣州玩幾日,嗰次係佢放長假,我又聽得多話食在廣州,趁佢同事又話廣州屋企方便招呼我,間屋樓下舖仔,佢老爸老媽住二樓,佢話三樓得佢一個返去先住,有個吉房,我就是入住三樓🏚

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 11:57 發表 查看引用來源
轉下風向,講下其他
講返係內地c6公司,佢有個同事係廣州仔叫燦榮,我又跟左佢呢個同事去廣州玩幾日,嗰次係佢放長假,我又聽得多話食在廣州,趁佢同事又話廣州屋企方便招呼我,間屋樓下舖仔,佢老爸老媽住二樓,佢話三樓得佢一個返去 ...
燦榮係做採購,27歲仔
個子高大,熱情好動

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 11:58 發表 查看引用來源
燦榮係做採購,27歲仔
個子高大,熱情好動
期待更新!

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 11:58 發表 查看引用來源
燦榮係做採購,27歲仔
個子高大,熱情好動
担櫈仔聽故仔😅🤪

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-27 13:34 發表 查看引用來源
仲有相睇!😬
你又知道❓😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-28 13:00 發表 查看引用來源
你又知道❓😅😅
之前喺另外個post出過!😬

引用:
燦榮係做採購,27歲仔
個子高大,熱情好動
去左廣州住佢家
三樓就只有佢同我一人一房
在廣州就梗係到處去食嘢,記得有條酒吧街,又有條沿河的有船河遊
頭2晚都無乜特別,第3晚又去酒吧街飲,好記得威士忌加綠茶,好飲好入口,返到去嘔到九彩,我坐係個馬桶前嘔到衫到穢,就係佢面前就除,實在嘔了好多🙇‍♀️
燦榮望住我除🤦‍♀️

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 15:25 發表 查看引用來源
去左廣州住佢家
三樓就只有佢同我一人一房
在廣州就梗係到處去食嘢,記得有條酒吧街,又有條沿河的有船河遊
頭2晚都無乜特別,第3晚又去酒吧街飲,好記得威士忌加綠茶,好飲好入口,返到去嘔到九彩,我坐係個馬桶前嘔到衫到穢,就係 ...
師姐故事長篇精彩非常,
十年光景往事實在有太多故事回味,
期待持續更新。😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆