上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
54  120.0k

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-22 14:14 發表 查看引用來源
我同老婆唔係sp 開始,正常拍拖結婚,係之後先知佢一向無論同咩人扑野都係打真軍
我同老婆一開始係sp ,但係嗰陣時冇乜點樣干涉佢私生活,都係結婚之後先知道同咩人扑嘢同埋口交都係唔用袋

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2021-12-26 03:01 發表 查看引用來源
嘩屌師兄好撚慘!我都好想老婆自己出去俾人食,俾我係你嘅話自己老婆俾人中出埋先返屋企對住自己真係好刺激,可惜得個諗字…
咁依家要離婚唔會係因為要同個玩真感情嘅SP一齊下話?
...
所以以前有諗過,如果要找人屌老婆,一定係去外地旅遊,仲要蒙住佢對眼,等老婆唔可能再同果個人接觸。

引用:
原帖由 infantry 於 2022-1-3 15:45 發表 查看引用來源
有一齊玩,亦有佢自己一個去玩,完全冇嬲,只有興奮嘅感覺
昨天屌老婆時,要佢講番拍拖時點出軌,feel到自己係硬D

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-3 16:06 發表 查看引用來源

你咁講, 即係話佢有啫, 佢有冇講?
當然要佢交代清楚😂

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-3 16:08 發表 查看引用來源

可能下次答你, 搵日做左之後先答你
佢交代左啦

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-3 16:17 發表 查看引用來源

願聞其詳
個故仔係咁樣(係結咗婚一段時間之後先知道)

好多年前嗰陣時我哋同居但係未結婚,有一日下晝我哋兩個嘈交嘈得好勁,之後佢自己走咗出去,佢打電話俾我又唔聽,我又冇打電話俾佢。

之後嘅嬲得滯約返佢個ex,喺天后某一間餐廳度食飯,食到咁上下佢同佢個ex講話想去酒店,佢個ex即刻帶咗去最近嘅維多利亞。佢淨係講話嗰兩個鐘頭佢扑左兩次,中間幫佢含番大。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-3 19:15 發表 查看引用來源
佢話返比你聽?
冇錯係佢叫佢講返俾我聽

其實呢個故事我都聽過好多次(當然唔係個個禮拜叫佢講),每一次我聽到之後,都會好瘋狂咁樣屌佢

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-3 21:23 發表 查看引用來源
佢有冇話佢ex屌得佢舒唔舒服?
佢話舒服

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-3 22:19 發表 查看引用來源
有冇你屌佢咁舒服?
佢話當時我同佢不相伯仲

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-3 22:38 發表 查看引用來源
咁同返ex做會唔會好刺激?
Sure 我經常幻想這故事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆