上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
168  120.0k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-29 11:53 發表 查看引用來源
大部分女人都喜內射.....
基於安全另計

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-29 11:17 發表 查看引用來源
講緊是10年多前了
你真的看過?
有無吖?講緊08年喎

附件

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-29 12:29 發表 查看引用來源
系啦...原因只有兩個
1.怕染病
2.怕大肚
呢D嘢,點都要小心

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-29 10:52 發表 查看引用來源
原來已經10年有多
早晨
今日想分享啲嘢

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-12-6 09:12 發表 查看引用來源
早晨
今日想分享啲嘢
早幾日條腰同pat好酸痛,年紀大了就多呢啲小問題,有個姊妹佢ex係物理治療師,介紹比我揾佢,之後幫我推拿左2次,因工作時間問題,我想收工後(晚上)約佢上我度幫我推拿,那晚我換了屋企著的便服,沖了涼等他上來,按得我好舒服,我睡了片刻,但感覺到pat pat被人錫,之後更感覺到身體被愛撫,但我又享受那感覺,所以我無拒絕又無即時比反應,到最後被進入了,我已不可能扮作無反應,我已配合了他的推進,這個姊妹ex比到我好滿足好充實,可能太久未有如此激情了🤦‍♀️

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-6 09:28 發表 查看引用來源
好刺激喎!你比佢推拿已經濕咗?
有感覺到濕了
感覺他手勢好令我舒服又撩動了我的需要,姊妹的ex已40歲,我無抗拒下給了他內射,事後更是一起進入浴室沖涼,事後還再互動地69,他的第2次比第1次更狂野衝擊,時間上又比第1次更長,爆射了給我帶來滿足,好想再約他🙇‍♀️

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-12-6 09:35 發表 查看引用來源
有感覺到濕了
感覺他手勢好令我舒服又撩動了我的需要,姊妹的ex已40歲,我無抗拒下給了他內射,事後更是一起進入浴室沖涼,事後還再互動地69,他的第2次比第1次更狂野衝擊,時間上又比第1次更長,爆射了給我帶來滿足,好想再約他🙇‍ ...
他說近日天氣乾燥,下次會帶啲私人香熏油給我全身推🤦‍♀️

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-6 09:51 發表 查看引用來源
睇嚟支私人香熏油係支好野嚟架WOR
所以都期待中

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-12-6 10:00 發表 查看引用來源
留定個名等睇你再分享,不過題外話,會唔會按摩師係唔係前戲都會普遍係比較厲害架呢?
咁又唔知,我諗又未必一概而論,前戲利害唔利害,反而覺得是用心定無用心之分別

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-6 10:07 發表 查看引用來源
全部冇套,真係好刺激好正!佢係咪技術好好?
技術是不錯吖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆