分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
8  120.6k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-3 22:33 發表 查看引用來源

佢話當時我同佢不相伯仲
如果佢話EX勁啲你可能仲興奮😀

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-8 17:08 發表 查看引用來源
咁你接唔接受到佢俾人啜完個乳頭返嚟,未沖過涼就俾你再啜?我連有其他人口水我都接受唔到要佢沖咗先得!
如果你玩過多P就知道好難避免、同埋玩到High 時邊會唸咁多😀

引用:
原帖由 angelwong709 於 2022-1-18 10:19 發表 查看引用來源
我本來以為佢會叫我著一件頭
既然佢都唔介意,所以我又無有怕
講真我怕就唔會帶定喇,預左著就係想睇下佢啲鄉下佬親戚有乜反應🤷‍♀️
.
引死佢哋啦、下載如果係T字就更引人了😍

引用:
原帖由 angelwong709 於 2022-1-18 11:49 發表 查看引用來源
其實呢一晚都以為無乜事發生
我索性著返衫褲上去陪住前度同佢地吹水🤷‍♀️
吹完返到入房都2點多,眼瞓時間一過我就慘慘豬,我真是完全失去了睡意
索性想捉住前度搞下嘢,仲話佢知剛才比佢表哥走入來,乜都比佢睇到啦
以為咋 ...
係男人都有啲綠帽情意結😎

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-18 16:34 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 人夫愛人妻 於 2022-1-18 16:33 發表 查看引用來源

我都好享受睇你,如果有埋你叫床嘅錄音一路J仲正呀
師兄我老婆...啱唔啱睇呀 ...
你老婆好大波喎、夠淫嗎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-20 08:01 發表 查看引用來源
放蕩經歷呀... 先講唔開心:破處
> 唔係個過程或者對象, 至少唔係破果一刻o既對象囉, 事緣我記得果排係有d 唔開心, 同屋企人o既事, 有少少鬥氣o既成份卦
詳情就算啦, 已經煙消雲散 簡單o黎講果陣係一個 " ...
做自己愛做嘅嘢、性愛上無話乜叫正常不正常只有自己中意、興奮的便行😁

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-20 14:06 發表 查看引用來源

你也該明白 喜歡跟享受是可以分開存在的
我不享受替男生口交 也不享受他精液在我喉嚨的感覺
但是我又很喜歡... 兩者都喜歡...
對男生而言 口交是快感的享受 躺著不動便有人提供 射了精之後也不用自己清潔 服務 ...
呢啲係精神上滿足、 就好似條女幫我舐腳指其實身理上唔太興奮但心理上就勁high 、因為佢肯為我咁做😁

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-20 18:38 發表 查看引用來源

她替你舐腳趾?不是應該癢癢很刺激的嗎?
我覺得比親耳珠還要興奮😂

不過老公第一次這樣做的時候 我真的幾乎哭出來
是感動得想哭🥲
咪係囉心理上勝過生理😁

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-1-28 09:42 發表 查看引用來源

查實英國佬平均唔係大枝嘢, 再短啲可能會驚驚, 或者係嚇人屎橋, 點解唔話女性領嘢個妹妹會細咗窄咗, 咁啲人實唔會去防疫.  
師兄有見地😂😂👍🏻👍🏻👍🏻

前往最後回覆