上一頁下一頁
發新話題

暫停

收藏  |  訂閱
92  47.5k

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2022-1-17 23:10 發表 查看引用來源

係咪咁🤫
真情流露
💪💪👍👍

回覆 68# woskxnhihi 的帖子

我可以好肯定咁講……….係

話說我同愛妻終於忙完工作既野,佢話比個驚喜我原來係買咗新戰衣,一睇不得了😍

大戰緊既時候,同佢講我分享咗D相出去,同埋其他男人會講咩,好明顯feel到佢濕好多同好緊🤫
留言話我知,想同我愛妻講D咩🤭🤭

好想俾碌撚佢含!😜🤪🤣

嘩張相好正AR
引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2022-1-21 23:21 發表 查看引用來源
話說我同愛妻終於忙完工作既野,佢話比個驚喜我原來係買咗新戰衣,一睇不得了😍

大戰緊既時候,同佢講我分享咗D相出去,同埋其他男人會講咩,好明顯feel到佢濕好多同好緊🤫
留言話我知,想同我愛妻講D咩🤭🤭 ...

引用:
原帖由 woskxnhihi 於 2022-1-21 23:21 發表 查看引用來源

阿嫂你好L正呀,好想大大力咁屌你呀!好想聽你叫床:呵~大力D~快D~屌~死~我~呀~呀~呀

件戰衣好正喎, 夾實對波
引用:

Post 多d相 thanks

引用:

想佢拿起枝咪唱吓梅姐首烈焰紅唇

紅唇烈焰極待撫慰...
      柔情慾望迷失得徹底....

阿嫂個嘴好似想搵支野堆滿咁wo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆