上一頁下一頁
發新話題

給主人的生日禮物-深喉(更新part 2 在p.10)

收藏  |  訂閱
304  33.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-6 12:18 發表 查看引用來源

唔... 我都唔知講咩好
總之小心d 啦, 唔係指身體, 係心靈上
選擇做奴一開始可能會係貪刺激, 但時間長o左依然心甘情願咁做一個男人o既奴... 你應該明白我想講乜
到頭來如果只係一場空o既話, 過來人表示難受o既程 ...
只要他心裡面有我的位置就夠

回覆 28# leowaiwai 的帖子

之後再update

加油LA,唔洗急,慢慢寫,慢工出細貨
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-6 14:34 發表 查看引用來源
之後再update

之後呢之後呢,好想睇落去

睇到你呢句就知道你主人係你心中有幾重要
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-6 14:33 發表 查看引用來源
只要他心裡面有我的位置就夠

有主人有甚麼直得羨慕,妳開聲過百男人排隊俾妳揀做妳主人,一個星期七日,日日唔同主人都仲得。不過,妳聽我咁講,一定會話我都唔係要呢啲,都唔係想咁樣。
但其實我係想講唔羨慕妳有主人嘅原因,反而搵一個貼服嘅女奴先難!

睇咗妳上面嘅留言,覺得有兩件事我覺得有啲無耐。妳說妳有呢個主人好開心,而佢就唔會有乜特別。妳話同佢都十年,妳由頭到尾得佢一個主人。

我覺得妳同佢關係,妳唔係想做佢隻奴,係想做佢條女,妳只係用主奴關係同佢維繫住呢份感情。妳主人係咪本身有正印? 妳覺得佢有妳唔算係開心興奮,一來妳地已經十年,老夫老妻feel啦!仲有乜新鮮感,所以佢完全唔似一個主人去控制一個女奴。

以上純粹我從有限嘅留言去感受出黎我睇法,若睇錯乜怪!
🙇‍♂️
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-5 21:46 發表 查看引用來源
點解唔係羨慕我可以有主人既?

回覆 36# 幪面超人 的帖子

其實找主人,同找男友老公一樣,都要自己好鍾意。遇到一個自己願意為他付出的人唔容易。我唔係對每個男人都可以做得出我和主人做的事。我就連kiss,都唔可以同其他人kiss,莫講話做其他的 事,所以我覺得我遇到一個我可以付出的人好幸福。

我主人無正印,他係單身,十幾年來都係。我有上過他屋企的。他不會甜言蜜語,所以他唔會騙我。

我呢一世都唔會做他條女架啦,雖然我早期有幻想過,不過我有幻想過這樣和他一起,直到老。

每個人都有每個人既原因同選擇,最緊要唔好為難自己,勉強自己。
引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 10:19 發表 查看引用來源
其實找主人,同找男友老公一樣,都要自己好鍾意。遇到一個自己願意為他付出的人唔容易。我唔係對每個男人都可以做得出我和主人做的事。我就連kiss,都唔可以同其他人kiss,莫講話做其他的 事,所以我覺得我遇到一個我可以付出 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-8 08:39 發表 查看引用來源
有主人有甚麼直得羨慕,妳開聲過百男人排隊俾妳揀做妳主人,一個星期七日,日日唔同主人都仲得。不過,妳聽我咁講,一定會話我都唔係要呢啲,都唔係想咁樣。
但其實我係想講唔羨慕妳有主人嘅原因,反而搵一個貼服嘅女奴先難!

睇咗 ...
其實係我想做他的小奴,係我引誘他做主人。他都喜歡dominant 的感覺,但他應該係唔沈迷SM。 我只知道他鍾意我跪下,鍾意狗仔,終於深喉,因為he feels dominant

我主人從一開始已經係咁cool..唔係現在我都係咁
有機會可以睇返十幾年前的文。

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-8 10:27 發表 查看引用來源

其實係我想做他的小奴,係我引誘他做主人。他都喜歡dominant 的感覺,但他應該係唔沈迷SM。 我只知道他鍾意我跪下,鍾意狗仔,終於深喉,因為he feels dominant

我主人從一開始已經係咁cool..唔係現在我都係咁
有機會可以睇 ...
點解唔可以做佢條女?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆