茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
19  540.0k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-6 11:52 發表 查看引用來源
寫哂啦~ 茶記  +  C9  +  露營 #1,5,7,8,16,19,20,25,26,31
Office #49,53,54.57

星期六,C9已經一早請左假,我將成個行程提早左大半日,首先,我地約左喺東涌食個early lunch,佢都係著到好似上次行山咁,馬尾,魚夫帽,長褲,係多左 ...
C狗露完營屌完閪坐車回家

附件

引用:
原帖由 cth1978 於 2022-1-27 14:53 發表 查看引用來源

師兄, 中出了C9?
十個月個BB出世啦😑😑😑

引用:
原帖由 cth1978 於 2022-1-25 12:27 發表 查看引用來源

我都係返葵涌, C9邊間茶記做, 希望有幸見到真人
葵涌邨呀衰嘢😷😷😷

引用:
原帖由 cth1978 於 2022-1-25 12:27 發表 查看引用來源

我都係返葵涌, C9邊間茶記做, 希望有幸見到真人
石陰路🤫🤫🤫

附件

引用:
原帖由 S3V30_GK9112 於 2022-1-31 22:18 發表 查看引用來源
可能係想分一杯呢😂😂
你屌我又屌,大家都冇唔舒服🤣🤣🤣

引用:
原帖由 S3V30_GK9112 於 2022-2-1 07:32 發表 查看引用來源
我屌左喇..你都快啲黎試喇
洗乜驚吖,咁嘅年紀,冇得屌閪,要自己打飛機咪仲大件事😑😑😑

引用:
原帖由 jack619 於 2022-2-1 05:04 發表 查看引用來源
😂睇黎係真野
樓主潛左水
可能已經俾獅狗老公(廚房佬)
搞正咗🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-23 21:23 發表 查看引用來源
岩喎,如果個女士話好凍,可以講等我支發熱棒會好暖架,令你全身熱辣辣,如果個女士話唔凍,又可以講我好凍呀,想入你個水簾洞取暖呀。點都係想入下🤣🤣🤣 ...
用我支肉針幫你探下熱🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-24 10:22 發表 查看引用來源
掃到某某日去過某某酒店,刪除唔到紀錄會麻煩啲囉
可以將個App刪除之後重新再裝,乜記錄都冇

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-9 08:07 發表 查看引用來源
茶記中招机會大.....可能隔離緊
同獅狗入咗荒瘡共用廁所🤣🤣🤣

本帖最近評分記錄

前往最後回覆