茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
35  539.2k

回覆 188# Sennn 的帖子

好奇待今次會唔會就係下次😈😈😈

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-15 09:41 發表 查看引用來源

我部iphone7,點影都影唔到夜空…. 我地試左陣都唔影,留返用肉眼欣賞。

日出就有影下既
好靚嘅風景

回覆 244# Sennn 的帖子

仲食早餐,邊夠飽架😂😂😂

終於有時間上嚟睇埋個結局喇

留名等師兄既故事

只係打邊爐咁簡單
引用:
原帖由 Sennn 於 2022-1-5 09:52 發表 查看引用來源
無呀,無新動向呀,琴晚一齊打邊爐囉,等緊天氣無咁凍就去多次大東山,可能29號去,睇天氣啦。

終於有更新太好,love actually 都好耐喇WOR家係你想make love actually
引用:
原帖由 Sennn 於 2022-1-10 23:26 發表 查看引用來源
因為夜晚無堂食,兜兜轉轉最後嚟左我office食。 C9收工後,我叫佢買野食,我準備好office。咁我打細公司工,個個員工都有公司鎖匙,方便做野,我首先5點半準時收工,然後去日本城買枱布,紙杯之類,當然仲有紅酒,6點左右再返公司,一早個 ...

小心冷親,慢慢嚟LA,慢工出細貨
引用:
原帖由 Sennn 於 2022-1-11 17:21 發表 查看引用來源

琴晚公園打打下落雨🤷🏻‍♂️

今日真係好忙

會咀咒個同事架WOR
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-1-12 11:54 發表 查看引用來源

試過有次同sp約左公司等但覺得有人未走

我入去先真係。sp要係後梯企左幾個字

個同事又係無所事事坐到過鐘唔走果下好笑

更新左,加油師兄
引用:
原帖由 Sennn 於 2022-1-13 17:17 發表 查看引用來源
準備好哂,開始食野,C9都係扎起馬尾食,我比左對新襪C9,同埋一對拖鞋,我自己都係咁啦,舒服D麻。我地都係食左D熱野先,因為壽司唔怕放,可以慢慢食,睇左無耐,C9拎左副黑框眼鏡出嚟帶,我話未見過佢帶眼鏡,咁佢話平時都唔帶,帶係因為要睇 ...

前往最後回覆