上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
77  539.2k

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-15 09:41 發表 查看引用來源

我部iphone7,點影都影唔到夜空…. 我地試左陣都唔影,留返用肉眼欣賞。

日出就有影下既
好靚呀,可以睇日出,真係好浪漫呀

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-14 17:23 發表 查看引用來源
C9右手去到我褲頭,以為佢玩潛烏龜,原來佢右手跟住攝入去摸住我肚皮,慢慢摸上嚟,捽一捽我粒lin。

C9: 硬哂喎,仲話唔凍。
我: 小小凍者,粒花生米咁細都比你摸到。
C9: 係咪好敏感呀?(手指係咁掃我粒花生米)
我: 係呀,都幾正,不 ...
咁成個營食咗幾多次?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-15 10:01 發表 查看引用來源

E! 你又有D道理喎~

可能好多時都係佢配合我,所以我唔太覺。
你覺得佢自動波,淫眼,渴求望你先叫淫?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-15 10:10 發表 查看引用來源

食佢定食野?

而架講定等我打埋先?
執咗幾多劑,緊係而家講啦,我性急呀🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-15 10:53 發表 查看引用來源

3咋!!!! 瞓之前果次如果有做,就唔夠套用,我帶左3個裝上去咋。
帶得三個咁少🤣🤣🤣

點樣入錯位呀🤣🤣

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-21 12:45 發表 查看引用來源
沉睡到鬧鐘響,天未光,又凍,睡袋又暖,唔想起身,仲心諗日日都有日出架啦,超想繼續瞓。C9真係勁,唔賴床,果然係返慣早係唔同d,我望一望個營頂,真係仲係黑架喎,然後就慢慢合返埋對眼,想瞓返。聽到C9喺隔離係咁哦我,叫我起身,我話我鬧鐘 ...
今次話可以口爆,再下次可顏射再下次可以無套,再再下次可以中出

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-12-26 20:19 發表 查看引用來源

有一齊食下飯,打下邊盧,但係梗係無機會做,不過約左再去露營⛺️
點解唔約番去酒店慢慢玩,天寒地凍,又冇涼沖,又多野拎

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-12-27 17:27 發表 查看引用來源
C姐 你應該係享受型的 女人
天氣咁凍,係都搵個舒服地方玩呀,我係怕凍啫,唔係識享受

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-12-28 11:01 發表 查看引用來源

搵埋熟女C 姐 ?
齊齊真空行山🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆