上一頁下一頁
發新話題

茶記C9 - 好耐無見,各位~

收藏  |  訂閱
257  539.4k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-22 12:27 發表 查看引用來源

師兄,咁係去邊浸浴呢如果約到?
上次行完山果間唔錯,今次要上dayuse睇下先。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-22 15:46 發表 查看引用來源
係咪約咗喇?
約左呀

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-22 22:40 發表 查看引用來源
而家咁勁都咁大擔,周圍要掃,追蹤😅😅😅😅
Office好難暖笠笠😅

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-2-23 09:33 發表 查看引用來源
24號先強制,今晚仲可以唔掃。🤣🤣🤣
唔係強制,不過酒店都要求掃😅

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-22 23:22 發表 查看引用來源

鳩硬大過天🤣🤣🤣
天氣凍,我想取下暖者🥲

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-2-23 13:19 發表 查看引用來源
唔掃唔準入
去到門口,唔掃唔準入,咁你掃唔掃... 根本一定會掃。

天氣凍

(原來有人等我出文...)

早排最凍果幾日,終於有一日,約左C9去酒店,因為我話凍冰冰,想浸浴缸暖笠笠下,其實係我天氣凍,特別想扑野。咁放左工喺街見,再一齊行去買左D小食同紅酒就去左酒店,果幾日真係好凍。C9話我上次咁爽快即食,所以今次咁凍都肯就我。

入到房,放低D野,即刻開盡暖氣,C9除褸除褲見佢著住紅底就上左床入被竇,我就梗係直頭除哂啦,因為我要去洗浴缸... 一路洗C9一路叫我著返件衫先洗,我話費事整濕衫,C9話咁又係,衫濕左好難同老婆解釋,大家吹下水咁。C9喺被竇玩電話,我就洗浴缸,洗到7788就叫C9過嚟沖身先,見佢除完衫(因為隔塊玻璃望到床)跑過嚟,對野chop下chop下咁。

C9企上嚟浴缸,我比個花灑佢沖身啦,我就抺埋小小浴缸位,佢一路沖,D水彈到我成身都係,更加凍。好快C9沖完身就拎條浴巾沖返出去,見佢好快抺乾身就入返個被竇。我抺完個浴缸都拿拿林沖身,就放熱水出去搵C9,我出到去,雖然開盡暖氣,但係其實都係好凍,我抺乾個人就沖左入被竇攬住C9,我話好凍呀,攬下先。

我一入被竇,就從後攬住C9成個人,佢都比我凍一凍,我就好舒服,咁凍,成個裸女暖笠笠咁比我攬住,都攬到實一實,

C9: 你洗唔洗攬咁實?
我: 好凍麻。
C9: 而架唔凍啦,我FEEL到patpat有D熱野。
我: 正常生理返應者。(我開始磨下佢,雙手去玩波)
C9: 衰佬,凍冰冰攬落嚟,唔比你玩。

C9講完就成個人趴喺床,我波都玩唔到...唯有鍚下佢耳背呀,掃下佢背脊呀,碌野都扯到硬哂,夾硬磨下佢patpat,再伸個頭去佢耳邊同佢講,我夾硬插入嚟架,C9話好呀,試下。我越UN越爽,就推開C9對腳,就試下插入去,慢慢一下就插入左,夠哂濕潤。C9就趴喺床,分開對腳,我就合埋腳,趴喺C9上面插,插左陣就捉起佢玩狗仔,玩左幾個角度,就轉左男上,都郁到個人熱哂,掀開埋被,再一邊膞頭浪C9一隻腳,捉住條腰狂插,插多陣就想射,問左C9我話中出呀,C9怕醜無答我,淨係話哦。最後射哂出嚟,再同C9情深鍚下。C9話想瞓陣,咁我去閂左個熱水,然後望一望個鐘,7點未夠,真係快槍.....就較左9點鬧鐘,再比tempo佢抺乾淨佢下面,就攬住瞓,C9話好中意比我從後攬住瞓。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-15 12:45 發表 查看引用來源
咁耐唔見師兄以為你中招
原來,,,閉關禁室培慾
無啦,上次酒店之後都無約,因為我WFH左....

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-15 13:29 發表 查看引用來源
你就爽死啦...中出C9
中意玩佢波多D~ 中出係爽既,又方便~

引用:
原帖由 cathew33 於 2022-3-23 11:22 發表 查看引用來源
非常期待師兄下集更新
之後無乜特別喎,都係浸下浴缸含下乃下屌下咁。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆